Z tego co pamiętam, to Rzymskie Wakacje nie są kontynuacją Mrocznego Zwycięstwa, tylko akcja dzieje się pomiędzy Długim Halloween, a właśnie Mrocznym Zwycięstwem
jak się mylę to niech ktoś mnie poprawi 
Catwoman: Rzymskie wakacje nie jest ani kontynuacją
Mrocznego zwycięstwa, ani nie toczy się między
Długim Halloween, a
Mrocznym zwycięstwem. W
Dark Victory Selina wyjeżdża z Gotham do Włoch na koniec piątego rozdziału i wraca w rozdziale 12, więc jest to teoretycznie
spin-off toczący się równolegle do wydarzeń z
Mrocznego zwycięstwa. "Teoretycznie", bo sprawa w jakiej Selina wyjeżdża do Rzymu ostatecznie nie jest w nim poruszona - myślę że Jeph Loeb napisał to w ten sposób, aby
Rzymskie wakacje mogło być traktowane jako uzupełnienie jego sagi o Batmanie, ale mogło być też czytane samodzielnie, jako odrębny twór.
Gorąco polecam ten tytuł każdemu kto nie czytał, bo jest to prawdopodobnie najlepszy komiks o Catwoman jaki powstał. Jeśli nie posiadacie wydania od Muchy, a zależy wam na komiksie po polsku, trzymam kciuki, aby Egmont wydał tę historię w przyszłości, bo jest warta wznowienia.
Super wiadomość, że będzie Dark Victory, bo niestety wydania Muchy nie kupiłem, a pasować mi będzie do długiego Halloween.
W ubiegłym roku nie mogłeś przeboleć, że Egmont planuje wydać w DC Deluxe
Batmana: Zagładę Gotham oraz
JLA: Wieża Babel - komiksów w Polsce niedostępnych, chyba że na rynku wtórnym. Teraz Egmont robi dokładnie to samo z
Mrocznym zwycięstwem i jest to
"super wiadomość". Może zastanów się następnym razem zanim spędzisz rok na marudzeniu na ruch wydawnictwa, którego później będziesz chwalić.
No nie kupiłem wtedy wydania Muchy, komiksu jeszcze nie czytałem. WKKDC urwali, zanim się w niej ukazał. Zatem czekam na wznowienie, jeśli będzie.
WKKDC nie "urwali". Kolekcja była zapowiedziana na 60 numerów, a dzięki niezłej sprzedaży 15 czerwca 2018 roku została przedłużona o dodatkowe 20. Pod koniec 2019 roku Eaglemoss musiało mieć już problemy finansowe (stąd ogłoszenie bankructwa w ubiegłym roku) dlatego kolekcja nie była kontynuowana. Jeśli twierdzisz, że było inaczej i ją
urwano, podaj źródła które to potwierdzają.