Autor Wątek: Egmont 2022  (Przeczytany 603200 razy)

Offline death_bird

Odp: Egmont 2022
« Odpowiedź #3165 dnia: Pt, 07 Październik 2022, 22:19:08 »
Ja to kumam, bo sam mam mnóstwo nieprzeczytanych rzeczy, ale to są dwa cienkie tomiki, godzina czytania :)

Ja nie kumam jak laf planuje robić punkty w konkursie nie czytając tego co kupuje. ;)
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline Grzmichuj

« Odpowiedź #3166 dnia: Pt, 07 Październik 2022, 23:28:59 »
Ale bieda się wylała z tych pospolitych umysłów.

Przedruk to przedruk, żadne zaklinanie tego nie zmieni, ani tym bardziej memy, czy parsom, którego inteligencję badałem już na tym forum i wyszło coś koło bakłażana. Jaracie się tą skąpą ofertą Egmontu jakby Hickman dopiero co pióro odłożył, dostaniecie wycięte HoX/PoX bez kontynuacji, bez żadnego celu, bo przecież to dopiero preludium do wydarzeń w świecie mutantów, a skaczecie wokół tego jak cheerleaderki.
Ani nie namawiam do czytania po angielsku, bo to jakbym namawiał do mycia się częściej niż w sobotę. Ani nie uważam, że komiksy angielskie są lepsze, a ich czytelnicy bardziej offowi (to wszystko, co dokładacie do moich słów, to wasze bieda kompleksy, nie moje). Jedyne co próbuję wbrew temu co ten nołnejm z niebieskim avatarem wyłuszczyć jak krowom na wozie, jest to, że im więcej czasu i energii poświęcacie na jaranie się trzeciorzędnym w skali europejskiej wydawnictwem, tym bardziej zaściankowi jesteście.
Tak, zaścianek. Czarna dupa świata komiksu.
Zobaczcie kto tutaj przyjeżdża na największe targi komiksowe. Większe gwiazdy bywają na Festiwalu Kukurydzy w Texasie. Cały świat już zapomniał HoX/PoX, a nad Wisłą chłopaki zdzierają gardła, jakieś pseudo błyskotliwe gry z nickiem, memy wstawiajo, bo uraziłem dumę z polskich komiksów. Super zabawne z jednej strony i mega smutne z drugiej.

A tej mordeczce, który napisał, że kompleksy się leczy, to już w ogóle piątkę bym przybił. A wy daliście 14 lajków :)
jeżeli nadal będzie opowiadał takie bzdury, to skontaktuję się z odpowiednimi organami odnośnie pomawiania mnie, Egmontu i jeszcze kilku innych polskich wydawnictw. Ciekawe, czy wówczas będziesz takim kozakiem?

Offline Castiglione

« Odpowiedź #3167 dnia: Pt, 07 Październik 2022, 23:50:40 »
Weź ty już wyjdź.

Offline sad_drone

« Odpowiedź #3168 dnia: Pt, 07 Październik 2022, 23:51:42 »

Widzę cię grzmichuj :)
If I Had More Time, I Would Have Written a Shorter Letter.

Offline eferce

« Odpowiedź #3169 dnia: So, 08 Październik 2022, 00:13:36 »

Offline death_bird

« Odpowiedź #3170 dnia: So, 08 Październik 2022, 01:31:12 »

Mocne. I głębokie. :)
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline wojtast

« Odpowiedź #3171 dnia: So, 08 Październik 2022, 01:34:54 »

to wasze bieda kompleksy

kołcz majk, to ty?
https://youtu.be/dp89suL_KUQ?t=201

widać twoje nauki poszły w las i niestety wszyscy zaściankowi polacy na tym forum poza tobą dalej mają syndrom biedaka

Online James88

« Odpowiedź #3172 dnia: So, 08 Październik 2022, 10:04:34 »

Offline Castiglione

« Odpowiedź #3173 dnia: So, 08 Październik 2022, 10:32:10 »
Tak zerkałem i jednak dodruk LND będzie się trochę różnił od poprzedniego wydania - cyferka z numerem tomu na grzbiecie jest teraz u góry, podczas gdy poprzednim razem była u dołu. "Czarne akta" też mają trochę inaczej ułożone napisy, więc teraz całość będzie chyba bardziej spójnie zrobiona.

Offline perek82

« Odpowiedź #3174 dnia: So, 08 Październik 2022, 13:07:14 »
Akurat czytam Toma Stronga. Bawię się przednie. Podróże w czasie, paradoksy, potwory, inne wymiary, rzeczywistości. Dobrze czasem przeczytać coś takiego z przymrużeniem oka.
w0rldtr33 (1-2) **
Astronom ***
The Woods (2) *
Locke & Key (Keyhouse compendium) ***
Metal hurlant (9) ***

Offline parsom

« Odpowiedź #3175 dnia: So, 08 Październik 2022, 13:24:38 »
Grzmichuj - człowiek, który czytał Szekspira z nieobeschłych jeszcze rękopisów, człowiek, obeznany w naukach wszelakich, teksty inteligencji przeprowadzający na odległość, człowiek, który sam siebie uczynił memem za życia, a potem wyniósł się ponad to i wyśmiał memy, człowiek legenda. Prywatnie - skromny, zakompleksiony ciul z zaburzeniami osobowości.
A wy, mając okazję do obcowania z takim człowiekiem, jaracie się jakimiś popierdywaniem Kołodziejczaka.

Offline Teli

« Odpowiedź #3176 dnia: So, 08 Październik 2022, 14:37:50 »
Grzmichuj - człowiek, który czytał Szekspira z nieobeschłych jeszcze rękopisów, człowiek, obeznany w naukach wszelakich, teksty inteligencji przeprowadzający na odległość, człowiek, który sam siebie uczynił memem za życia, a potem wyniósł się ponad to i wyśmiał memy, człowiek legenda. Prywatnie - skromny, zakompleksiony ciul z zaburzeniami osobowości.

Z opisu idealny kandydat na premiera. Nie, wróć! Co tam premier! Toż to wymarzony następca Prezesa 😆

« Odpowiedź #3177 dnia: So, 08 Październik 2022, 14:48:15 »

Przedruk to przedruk, żadne zaklinanie tego nie zmieni, ani tym bardziej memy, czy parsom, którego inteligencję badałem już na tym forum i wyszło coś koło bakłażana. Jaracie się tą skąpą ofertą Egmontu jakby Hickman dopiero co pióro odłożył, dostaniecie wycięte HoX/PoX bez kontynuacji, bez żadnego celu, bo przecież to dopiero preludium do wydarzeń w świecie mutantów, a skaczecie wokół tego jak cheerleaderki.
Ani nie namawiam do czytania po angielsku, bo to jakbym namawiał do mycia się częściej niż w sobotę. Ani nie uważam, że komiksy angielskie są lepsze, a ich czytelnicy bardziej offowi (to wszystko, co dokładacie do moich słów, to wasze bieda kompleksy, nie moje). Jedyne co próbuję wbrew temu co ten nołnejm z niebieskim avatarem wyłuszczyć jak krowom na wozie, jest to, że im więcej czasu i energii poświęcacie na jaranie się trzeciorzędnym w skali europejskiej wydawnictwem, tym bardziej zaściankowi jesteście.
Zobaczcie kto tutaj przyjeżdża na największe targi komiksowe. Większe gwiazdy bywają na Festiwalu Kukurydzy w Texasie. Cały świat już zapomniał HoX/PoX, a nad Wisłą chłopaki zdzierają gardła, jakieś pseudo błyskotliwe gry z nickiem, memy wstawiajo, bo uraziłem dumę z polskich komiksów. Super zabawne z jednej strony i mega smutne z drugiej.

A tej mordeczce, który napisał, że kompleksy się leczy, to już w ogóle piątkę bym przybił. A wy daliście 14 lajków :)

Zdobyłbyś wieczny fejm na tym forum, jakbyś to napisał po angielsku.

ukaszm84

• Gość
« Odpowiedź #3178 dnia: So, 08 Październik 2022, 14:55:13 »
Ja jestem wręcz w szoku, że tak niepospolity umysł zniża się do pisania na polskojęzycznym, zaściankowym forum. Czuję się zaszczycony i wzruszony.

Offline Itachi

« Odpowiedź #3179 dnia: So, 08 Październik 2022, 15:05:19 »
Chłopaki robicie mi dzisiaj dzień hahahaha. Co post to leję ze śmiechu  ;D

@Grzmichuj wiesz że na zagranicznych forach nie musiałbyś się katować z opóźnioną o dwa lata bandą nieudaczników??
https://www.instagram.com/itach_i_93/

A co, chciałbyś mnie zadenuncjować jak ten konfident itachi?