Autor Wątek: Wyprzedaże i promocje - komentarze  (Przeczytany 988561 razy)

Offline Teli

Odp: Wyprzedaże i promocje - komentarze
« Odpowiedź #2040 dnia: Pt, 21 Sierpień 2020, 08:28:14 »
Pamiętam czasy jak 30% na Egmont w Bonito było standardem, a nie promocją.

Czuję się stary.

Offline asx76

« Odpowiedź #2041 dnia: Pt, 21 Sierpień 2020, 09:00:29 »
Jakże niewiele trzeba aby poczuć się starym ;)
Złoty okres promocji na Bonito minął już bodaj 3 lata temu.

Offline xanar

« Odpowiedź #2042 dnia: Pt, 21 Sierpień 2020, 09:11:23 »
Trochę poniosło z tym czasem  :) ja mam ostanie zamówienie z lipca 2019.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Pawel.M

« Odpowiedź #2043 dnia: Pt, 21 Sierpień 2020, 09:23:31 »
Ja ostatnie to mam sprzed tygodnia, ale teraz kupuję tam pojedyncze sztuki - przed tygodniem kupiłem Dredd. Kompletne Akta 17 z 30% rabatem i parę książek z 44%. Ale podstawowym miejscem moich zakupów Bonito nie jest gdzieś od maja ubiegłego roku.

Offline perek82

« Odpowiedź #2044 dnia: Pt, 21 Sierpień 2020, 09:51:28 »
Przez parę lat miałem dodatkowy bonus 5 proc. Teraz okrągłe 0 i ceny kiepskie do tego. Kasa idzie do gildii
Kajtek i Koko: Chybiony strzał ****
Rising stars (1-2) **
w0rldtr33 (1-2) **
Astronom ***
The Woods (2) *

Offline Darth_Simon

« Odpowiedź #2045 dnia: Pt, 21 Sierpień 2020, 10:04:29 »
Ja też tam dużo kupowałem. Do końca sierpnia mam ten rabat 5% a potem szybko poleci. Mam akurat szczęście bo w moim mieście sklep Gnom handluje od niedawna komiksami a ceny ma trochę lepsze od gildii i jest odbiór osobisty.
Dark side of the Force is the pathway to many abilities some consider to be unnatural - Chancelor Palpatine to Anakin Skywalker

Offline OokamiG

« Odpowiedź #2046 dnia: Pt, 21 Sierpień 2020, 10:46:33 »
Moje ostatnie zamówienie komiksowe na Bonito jest z października tamtego roku. Jak zmniejszyli dodatkowy rabat, przestało się tam opłacać kupować. Pamiętam jeszcze, że czasami dawali 35% na cały asortyment, dodając do tego 5% lojalnościówki naprawdę można było sporo zaoszczędzić. Jednak gdy przestali być tak opłacalni to wróciłem do gildii i to tam głównie kupuję.

Offline Teli

« Odpowiedź #2047 dnia: Pt, 21 Sierpień 2020, 11:01:39 »
Ja ostatnie to mam sprzed tygodnia, ale teraz kupuję tam pojedyncze sztuki - przed tygodniem kupiłem Dredd. Kompletne Akta 17 z 30%

O to już wiem kto mi wykosił sprzed nosa tego Dredda. Dzień wcześniej się zastanawiałem, a nazajutrz już nie było. No nic. Dobrze wiedzieć że poszedł w dobre ręce :)

Offline asx76

« Odpowiedź #2048 dnia: Pt, 21 Sierpień 2020, 15:55:27 »
Trochę poniosło z tym czasem  :) ja mam ostanie zamówienie z lipca 2019.

Zatem doprecyzuję: miałem na myśli swoje zakupy na Bonito - dla mnie jakoś podówczas się skończyła " bonitowa manna z niebios" ;)

Offline history

« Odpowiedź #2049 dnia: Pn, 24 Sierpień 2020, 09:07:18 »
Egmont to jednak NAJGORSZA księgarnia internetowa :) Wrzucają produkty których nie mają, anulują kilkanaście zamówień a wysyłają jedno niekompletne gdzie koszt wysyłki jest większy niż zamówiona rzecz. Bez konsultacji! Zwrotów do anulowanych zamówień też nie robią od razu tylko trzeba się prosić. Przebijają wszystko ale i tak znajdą się tutaj obrońcy tej rekordowo beznadziejnej obsługi sklepu i klienta :D

Offline Endriuu

« Odpowiedź #2050 dnia: Pn, 24 Sierpień 2020, 12:08:44 »
kod na 3 dni (24-26.08) tylko na forum
kod: forum08all
30% na wszystko
przy okazji jest darmowa dostawa
no i wyprzedaż
www.egmont.pl

Czemu nie rabatuje wszystkich magazynów? np. Kaczor Donald. Magazyn 6/2020 , Kaczor Donald. Magazyn 7/2020 , Lego Explorer. Magazyn 1/2020

Offline glutamiluta

« Odpowiedź #2051 dnia: Pn, 24 Sierpień 2020, 12:37:04 »
hm... faktycznie, zgłosiłam do poprawienia

Offline Antari

« Odpowiedź #2052 dnia: Pn, 24 Sierpień 2020, 19:58:47 »
Egmont to jednak NAJGORSZA księgarnia internetowa :) Wrzucają produkty których nie mają, anulują kilkanaście zamówień a wysyłają jedno niekompletne gdzie koszt wysyłki jest większy niż zamówiona rzecz. Bez konsultacji! Zwrotów do anulowanych zamówień też nie robią od razu tylko trzeba się prosić. Przebijają wszystko ale i tak znajdą się tutaj obrońcy tej rekordowo beznadziejnej obsługi sklepu i klienta :D

Przecież obsługą zajmuje się byłe Ravelo, które też już zniknęło, jak myślisz czemu? :D Też uważam to za żenadę, że do takich pomyłek dochodzi i to notorycznie, co sugeruje, że działanie jest... celowe. Ty się zagotujesz, a 10 innych nie, więc zysk jest :) A ilość pomyłek i tak chyba spadła od czasu jak "włodarze" sklepu siedzą na forum, bo zawsze znajdzie się ktoś kto wytknie oczywiste błędy. Jak wyżej.

Offline louie.cyphre

« Odpowiedź #2053 dnia: Śr, 26 Sierpień 2020, 11:04:13 »
Promocja z Blikiem w Merlinie:
- za zakupy powyżej 50zł dają 10zł rabatu
- za zakupy powyżej 100zł dają 20zł rabatu
https://merlin.pl/text/powrot-do-szkoly-2020/

niestety rabaty troche zmalały, darmowej wysylki brak (minimum 6.99 za ruch) więc tak naprawde nie znalazłem niczego w cenie lepszej niż u konkurencji :/ może ktoś coś wygrzebie wartego uwagi ;)

Offline xanar

« Odpowiedź #2054 dnia: Śr, 26 Sierpień 2020, 11:18:55 »
Działa kod na - 5% - 533666.
Twój komiks jest lepszy niż mój