Autor Wątek: Wyprzedaże i promocje - komentarze  (Przeczytany 988929 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline GoNzO

Odp: Wyprzedaże i promocje - komentarze
« Odpowiedź #1035 dnia: Pt, 27 Grudzień 2019, 11:58:21 »
Z tego co wypatrzyłem to fajne rabaty na NSC, na Studio Lain (kilka komiksów), Scream też na niezłym rabacie.
i to:: :
https://www.taniaksiazka.pl/batman-noir-pakiet-p-1280136.html

Na tantis swego czasu bylo za 427,80 zł, ale te czasy juz pewnie nie powrócą, fajna okazja.
No i trzeba pamiętać, że to taniaksiazka (pakowanie w cienki karton, bez folii)
Katalog komiksowy: https://comicgang.com.

Offline sad_drone

« Odpowiedź #1036 dnia: Wt, 31 Grudzień 2019, 03:14:59 »
Planuje zrobić swój pierwszy zakup w bookdepository i w związku z tym mam pytanie, jest aktualnie dostępny jakiś kod rabatowy ? Jeżeli nie, to czy można się spodziewać że w miarę niedługi się pojawi ? (zapisałem się do newslettera)
If I Had More Time, I Would Have Written a Shorter Letter.

Offline stachel

« Odpowiedź #1037 dnia: Wt, 31 Grudzień 2019, 03:17:09 »
Aktualnie nie ma (a przynajmniej nic mi o nim nie wiadomo). Kupony pojawiają się co jakiś czas, przeważnie jest to 10% (czasami na część pozycji, czasami na wszystkie). Dodatkowo losowe pozycję dostają rabat, polecam dodać do wishlisty i czekać.

Offline Miniuuu

« Odpowiedź #1038 dnia: Wt, 31 Grudzień 2019, 14:11:10 »
Hmm, a czy ktoś mógłby się podzielić opinią na temat bookdepository? Nie znałem wcześniej tego sklepu, a widzę że ceny w zł mają niższe niż w multiversum. Czy faktycznie dostawa jest za darmo? I jak z pakowaniem?

Online xanar

« Odpowiedź #1039 dnia: Wt, 31 Grudzień 2019, 15:13:19 »
Wpisz bookdespository w szukaj, było już o tym.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Miniuuu

« Odpowiedź #1040 dnia: Wt, 31 Grudzień 2019, 15:24:56 »
Racja, coś jest, dzięki. Czyli wychodzi na to, że lepiej zamawiać większe pozycje, omnibusy itp., żeby uniknąć PP.

Offline nayroth

« Odpowiedź #1041 dnia: Wt, 31 Grudzień 2019, 17:11:35 »
Ja rozglądam się za dwoma omnibusami Batmana by Morrisson i nigdzie taniej niż Amazon nie znalazłem jak dotąd... Już po uwzględnieniu przesyłki i wszystkich opłat.

Offline Antari

« Odpowiedź #1042 dnia: So, 04 Styczeń 2020, 13:41:39 »
Są jakieś kody rabatowe do Merlina?

Offline Matix24

« Odpowiedź #1043 dnia: Śr, 08 Styczeń 2020, 21:37:35 »
Wiecie może czemu nie ma w księgarniach tomu 3 i 4 serii Skarga Utraconych Ziem - Rycerze Łaski? Pierwsze dwa tomy bez problemu można dostać.

Online misiokles

« Odpowiedź #1044 dnia: Śr, 08 Styczeń 2020, 23:59:49 »
Gdyż miały mniejszy nakład niż dwa pierwsze tomy i się wyprzedały.

Offline Arne

« Odpowiedź #1045 dnia: Cz, 09 Styczeń 2020, 02:22:50 »
No i 2 pierwsze tomy Rycerzy Laski mialy 2 wydania.

Tysonek

• Gość
« Odpowiedź #1046 dnia: Cz, 09 Styczeń 2020, 08:28:00 »
Rycerzy Laski

I nagle ten dzień stał się lepszy, dzięki :)

Offline AvengerGT

« Odpowiedź #1047 dnia: So, 11 Styczeń 2020, 21:55:30 »
No i trzeba pamiętać, że to taniaksiazka (pakowanie w cienki karton, bez folii)
Mam całkiem inne doświadczenia z pakowaniem w taniaksiążka. Na 12 zamówień może tylko raz pakowanie było niezbyt dokładne (obłożenie komiksów folią/wypełniaczem tylko z dwóch stron). Poza tym karton do najgrubszych nie należy, ale jest kilka warstw, a i sama folia też jest obecna. Dla mnie pakowanie w tej księgarni to raczej jedna z jej mocniejszych stron.

Martwi jedynie, że chyba zmienili politykę i już od dłuższego czasu nie było dodatkowego kodu na wszystko. Teraz cały czas akcje typu black week, świąteczna wyprzedaż, karnawałowa wyprzedaż... więc z komiksów w lepszej cenie pozostają tylko pojedyncze kąski jakie się trafią w tego typu promocjach.

Offline asx76

« Odpowiedź #1048 dnia: Nd, 12 Styczeń 2020, 11:34:23 »
Myślę, że niedługo w Taniej Książce pojawi się kod rabatowy na wszystko w wysokości -5% ;) Jeśli nie zapisałeś się Pan na newsletter, zalecam to uczynić aby nic nie umknęło.

Ja tam tylko i wyłącznie korzystam z odbioru osobistego, dzięki czemu nie muszę się martwić o poziom pakowania, jak również inne sprawy. Nic nie zastąpi obejrzenia i obmacania towaru przed zakupem ;)

Offline Pawel.M

« Odpowiedź #1049 dnia: Nd, 12 Styczeń 2020, 13:36:55 »
karton do najgrubszych nie należy, ale jest kilka warstw, a i sama folia też jest obecna. Dla mnie pakowanie w tej księgarni to raczej jedna z jej mocniejszych stron.
Zamówienie z taniaksiazka odbierałem 9 stycznia - folii w kartonie nie stwierdzono. Komiksy też były niezafoliowane (te wschodnie z EuroPilota + Brom + Nie przebaczaj). Książki i komiksy różnych formatów zapakowane w cieniutki kartonik bez wypełnienia... Dla mnie to taka sama loteria jak z livro.