Autor Wątek: Wyprzedaże i promocje - komentarze  (Przeczytany 990137 razy)

zombie001 i 2 Gości przegląda ten wątek.

Offline parsom

Odp: Wyprzedaże i promocje - komentarze
« Odpowiedź #840 dnia: Śr, 27 Listopad 2019, 15:03:15 »
Jakim cudem?

Offline OokamiG

« Odpowiedź #841 dnia: Śr, 27 Listopad 2019, 15:21:33 »
30+5 lojalnościowy.

Offline Szekak

« Odpowiedź #842 dnia: Śr, 27 Listopad 2019, 15:22:22 »
To masz mniej, bo 5% lojalnościówki jest liczone od kwoty zamówienia, a nie od ceny sugerowanej produktu. ;P
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline marcinp

« Odpowiedź #843 dnia: Śr, 27 Listopad 2019, 15:23:40 »
Ja mam tam ciągle 35 procent.
niestety matematyka jest nieublagalna 30%+ 5% to nie jest 35% to jest tylko 33,5 %

Offline Voitas

« Odpowiedź #844 dnia: Śr, 27 Listopad 2019, 15:27:34 »
Zepsuliście mu popołudnie :)

Offline parsom

« Odpowiedź #845 dnia: Śr, 27 Listopad 2019, 15:28:16 »
1,5% nie w kij dmuchał, to prawie jak na lokacie.

Offline OokamiG

« Odpowiedź #846 dnia: Śr, 27 Listopad 2019, 15:30:01 »
Oj tam 1,5 % w te czy w tą, to nie powód żeby rwać sobie włosy z głowy. Wolę sprawdzone bonito, z ze sprawdzoną reklamacją niż inne dyskonty. Ale fakt matematyk był zawsze że mnie kiepski.

Offline Pawel.M

« Odpowiedź #847 dnia: Śr, 27 Listopad 2019, 18:28:53 »
incal.com.pl
A mnie zastanawia kto im "opchnął" i jakim prawem bazę adresów mailowych. Bo jako żywo, nigdy nie zakładałem konta na Incalu, a tego maila - spam też dostałem. Przyznam, że moje podejrzenia kierują się w stronę gildii, bo to jedyna księgarnia nastawiona na komiksy, w której mam konto.

Offline Murazor

« Odpowiedź #848 dnia: Śr, 27 Listopad 2019, 18:41:39 »
A mnie zastanawia kto im "opchnął" i jakim prawem bazę adresów mailowych. Bo jako żywo, nigdy nie zakładałem konta na Incalu, a tego maila - spam też dostałem. Przyznam, że moje podejrzenia kierują się w stronę gildii, bo to jedyna księgarnia nastawiona na komiksy, w której mam konto.
Ja mam konto w gildii i w incalu (naciąłem się jak inni, zamówiłem, żeby po parunastu dniach się dowiedzieć, że jednak nie mają) i nie dostałem żadnego maila ;)

Offline Arion Flux

« Odpowiedź #849 dnia: Śr, 27 Listopad 2019, 18:48:29 »
No to kamień z serca - sprawa się wyjaśniła i nie trzeba zawiadamiać GIODO. Po prostu pomyli Pawla.M. z Tobą. Case closed. 

Offline Pawel.M

« Odpowiedź #850 dnia: Śr, 27 Listopad 2019, 21:35:02 »
No to kamień z serca - sprawa się wyjaśniła i nie trzeba zawiadamiać GIODO. Po prostu pomyli Pawla.M. z Tobą. Case closed. 
Może tobie jest obojętne, że ktoś handluje twoimi danymi. Mnie nie jest.

Offline mappy

« Odpowiedź #851 dnia: Śr, 27 Listopad 2019, 22:04:26 »
To zgłaszaj. Kogo to obchodzi.

Offline Kadet

« Odpowiedź #852 dnia: Śr, 27 Listopad 2019, 22:16:40 »
Będzie jeszcze rabat 35% w Bonito?

Parę dni temu takie coś napisali w komentarzach na FB:

Dokładamy wszelkich starań, aby promocje były zawsze dostępne dla naszych klientów. Jednak są one zmienne, raz są to kody rabatowe, raz promocje do -35%. Na obecną chwilę w naszej zakładce znajdziesz rabaty sięgające nawet do -50%. Nie mówimy nie - kodom rabatowym czy promocjom do -35%.

Czyli nieprzesądzająca niczego narracja korporacyjna, ale przynajmniej nie wykluczają tematu całkowicie. Choć moim zdaniem obecny brak promocji -35% może mieć związek z tym, że ostatnio otwierają jeden punkt odbioru po drugim. Może dostrzegli tu swoją niszę i chcą rozwijać się w tym kierunku, przez co potrzebują funduszy na inwestycje?
Bardzo Was proszę o wsparcie i/albo udostępnienie zbiórki dla dziewczynki walczącej z rakiem: https://www.siepomaga.pl/walka-agatki.

Dziękuję z całego serca!

Offline Arion Flux

« Odpowiedź #853 dnia: Śr, 27 Listopad 2019, 22:23:23 »
Może tobie jest obojętne, że ktoś handluje twoimi danymi. Mnie nie jest.
Nie, nie jest. Ale Incal, prowadzony przez p. B. Kurca, jest bardzo małym sklepikiem, o którym trudno powiedzieć, że interes idzie jak marzenie: swego czasu, ze względu na kiepskie wyniki sprzedażowe, właściciel musiał przenieść biznes z Łodzi do Koluszek. Dlatego raczej trudno mi uwierzyć w to, że nagle p. Kurc zaczął inwestować kapitał w wykupowanie jakichś kradzionych baz danych osobowych w celu rozsyłania spamu reklamowego (nie ma co ukrywać, że na dodatek mało atrakcyjnego pod względem cenowym); niemalże równie trudno jak byłoby mi wysuwać takie oskarżenia w przypadku sprzedawcy prowadzącego jakiś mały lokalny sklepik zajmujący się sprzedażą - dajmy na to - drewnianych zabawek. Myślę, że przyczyna jest inna.   

Offline jotkwadrat

« Odpowiedź #854 dnia: Cz, 28 Listopad 2019, 08:57:19 »
Livro ma całkiem niezłą promkę na książki, niestety raczej komiksów nawet od Egmontu za przyzwoitą ocenę nie dostaniemy ;(

https://livro.pl/shop/ksiazki-50.html

Jakaś posucha na promocje w księgarniach  :'(
Czekam z zamówieniami premier z 20.11 i doczekać się nie mogę  >:(
« Ostatnia zmiana: Cz, 28 Listopad 2019, 09:20:44 wysłana przez Mateusz »