Autor Wątek: Wyprzedaże i promocje - komentarze  (Przeczytany 993766 razy)

Offline Adolf

Odp: Wyprzedaże i promocje - komentarze
« Odpowiedź #4815 dnia: Pn, 01 Grudzień 2025, 04:09:37 »
Im więcej czytam o tym polowaniu na rabaty to jestem co raz bardziej za jednolitą ceną książki. Wchodzę do stacjonarnej księgarni i kupuję, nie zastanawiam się, czy gdzieś na necie jest 40% taniej.

Offline xanar

« Odpowiedź #4816 dnia: Pn, 01 Grudzień 2025, 09:43:59 »
Teraz też tak możesz zrobić, idziesz do księgarni i kupujesz drożej, bo taniej to nie będziesz miał.
Ważnie żeby inni też nie mieli. :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Murazor

« Odpowiedź #4817 dnia: Pn, 01 Grudzień 2025, 12:55:35 »
Im więcej czytam o tym polowaniu na rabaty to jestem co raz bardziej za jednolitą ceną książki. Wchodzę do stacjonarnej księgarni i kupuję, nie zastanawiam się, czy gdzieś na necie jest 40% taniej.
Jak coś to mogę Ci nawet taką opcję online załatwić, daj listę i będę Ci sprzedawał po okładkowej. Nie ma problemu.

Jednolita cena nie naprawi żadnego problemu, a jedynie podniesie ceny.

Online Alienus66

« Odpowiedź #4818 dnia: Pn, 01 Grudzień 2025, 14:02:49 »
Chyba kolega pracuję w takiej ksiegarni stacjonarnej że tak napisał.

Offline radef

« Odpowiedź #4819 dnia: Pn, 01 Grudzień 2025, 16:05:31 »
Przecież prawda jest taka, że jeśli ktoś nie mieszka w jednym z kilku największych miast w Polsce, to i tak komiks, który nie jest Asteriksem, Kajkiem, Kaczogrodem, popularnym Marvelem czy DC, będzie musiał zamówić. Jeśli nie w księgarni stacjonarnej, to w księgarni internetowej. Tylko zapłaci za to cenę okładkową.
Kacza Agencja Informacyjna - newsy, recenzje, artykuły nie tylko o komiksach Disneya

Offline Castiglione

« Odpowiedź #4820 dnia: Pn, 01 Grudzień 2025, 16:16:24 »
No ale przynajmniej nie będzie się musiał zastanawiać, czy może w innym sklepie nie było taniej ;D