Autor Wątek: Multiversum.pl - opinie o sklepie  (Przeczytany 400122 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xanar

Odp: Multiversum.pl - opinie o sklepie
« Odpowiedź #315 dnia: Cz, 11 Kwiecień 2019, 09:22:27 »
W dniu dzisiejszym wprowadzona została zmiana zapewnianego stanu dostatecznego na stan dobry.

Zaktualizowane zostały parametry defektów, które mogą występować w ramach obowiązującego od teraz zapewnianego stanu.

Są one szczegółowo opisane na stronie ZAPEWNIANY STAN PRODUKTÓW.

Nowy zapewniany stan będzie miał zastosowanie niezależnie od tego czy kolejne zmiany przelicznika będą w górę czy też w dół.  To jest po prostu nowe - o wiele wyższe od poprzedniego - minimum w zakresie zapewnianego stanu produktów.

No już wiadomo dlaczego teraz przelicznik 2,7  ;)
Twój komiks jest lepszy niż mój

majkelus81

• Gość
« Odpowiedź #316 dnia: Cz, 11 Kwiecień 2019, 10:17:33 »
Ale bez dopłat??  :o :o :o :o

Offline komiksowe_warianty

« Odpowiedź #317 dnia: Cz, 11 Kwiecień 2019, 10:26:51 »
już niedługo wszystko NM z przelicznikiem 4

Offline Gazza

« Odpowiedź #318 dnia: Cz, 11 Kwiecień 2019, 10:51:35 »
I tyle z biadolenia o utrzymaniu cen do końca roku. Mało wiarygodny robi się ten sklep...
Mam teraz wyrzuty sumienia, że główny czerwcowy rzut zeszytów zamówiłem z racji dobrych cen właśnie w MVM...  :-\
« Ostatnia zmiana: Cz, 11 Kwiecień 2019, 10:57:16 wysłana przez Gazza »

Offline xanar

« Odpowiedź #319 dnia: Cz, 11 Kwiecień 2019, 11:00:24 »
Przecież tam co chwilę jakieś zmiany/pomysły.

Już się trochę pogubiłem z tym wszystkim, nie wiem o co chodziło z tą całą mega,super rewolucją, gdyż taki sam przelicznik jaki jest teraz był w listopadzie ubiegłego roku. Kurs dolara do złotówki też podobny, cały listopad był mniej więcej na tym poziomie co teraz. Jedyne co mi przychodzi do głowy to to, ze ta rewolucja polegała na tym aby tą całą ofertę ekspozycyjną, która był z reguły tańsza, podciągnąć pod normalną ofertę i podnieść ceny  :)

Offline starcek

« Odpowiedź #320 dnia: Cz, 11 Kwiecień 2019, 13:14:21 »
Ta rewolucja to chyba pokłosie tej zadziwiającej akcji ze sklepem stacjonarnym pod innym szyldem, który ile wytrwał? Miesiąc w galerii, a kolejny miesiąc w siedzibie MvM? 

Zmiany kursów to normalka - jak w kalejdoskopie.
Za każdym razem, gdy ktoś napisze: 80-ych, 70-tych, 60.tych, '50tych - pies sra na chodniku w Tychach.

Offline xanar

« Odpowiedź #321 dnia: Cz, 11 Kwiecień 2019, 13:27:41 »
nie bardzo wiem po co taka akcja była z tym sklepem, jak aktualnie chyba nawet nie ma tych dni otwartych czy jak to tam się nazywało.

Offline starcek

« Odpowiedź #322 dnia: Cz, 11 Kwiecień 2019, 15:26:11 »
To mega dziwna akcja była z tą stacjonarną placówką.
Za każdym razem, gdy ktoś napisze: 80-ych, 70-tych, 60.tych, '50tych - pies sra na chodniku w Tychach.

Offline Pawelek

« Odpowiedź #323 dnia: Cz, 11 Kwiecień 2019, 21:21:25 »
Może tak jak w Empiku przyłazili, rozdzierali z folii i zostawiali w stanie używany - dostateczny :)

Offline sad_drone

« Odpowiedź #324 dnia: Cz, 11 Kwiecień 2019, 21:34:37 »
Bazując na postach mvm i azylu, sklep stacjonarny to było "marzenie" własciciela (sam to tak opisał) ale zainteresowanie okazało się na tyle znikome że musieli go zamknąć (większy obrót był z zamówień wysyłkowych na ofertę azylu), stąd powrót do dni otwartych. Czemu teraz to w ogóle się połączyło w jedną ofertę nie mam pojęcia, ale ja osobiście się cieszę bo kupiłem w cenach azylowych rzeczy które do oferty ekspozycyjnej nigdy nie trafiały (np i am a hero, uber).
If I Had More Time, I Would Have Written a Shorter Letter.

Offline xanar

« Odpowiedź #325 dnia: Cz, 11 Kwiecień 2019, 22:14:33 »
No to spełnił marznie z półtora miesiąca był sklep, ale takie rzeczy się po po prostu wie czy będzie zainteresowanie czy nie, szczególnie gdzie prowadzi się ten biznes naście lat.

Może tak jak w Empiku przyłazili, rozdzierali z folii i zostawiali w stanie używany - dostateczny :)

No to już problem rozwiązany, nikt nie będzie przychodził  ;)

Offline R~Q

« Odpowiedź #326 dnia: Pt, 12 Kwiecień 2019, 07:29:14 »
Rzeczywiście irytujący ten chaos. Niektóre TPB Vertigo zaczynają już być droższe niż HC u Egmontu. Szczerze mówiąc, chyba poczekam ze skompletowaniem swojej kolekcji Fables aż przelicznik spadnie.

Offline Gazza

« Odpowiedź #327 dnia: Pt, 12 Kwiecień 2019, 08:24:00 »
Bazując na postach mvm i azylu, sklep stacjonarny to było "marzenie" własciciela (sam to tak opisał) (...)
Jego słowa stają się niewiele warte i te wszystkie deklaracje są zwyczajnie niewiarygodne...

Offline isteklistek

« Odpowiedź #328 dnia: Pn, 15 Kwiecień 2019, 11:58:49 »
I cyk już 2, 8 :)

Offline Hood

« Odpowiedź #329 dnia: Pn, 15 Kwiecień 2019, 12:05:39 »
https://multiversum.pl/_blog/225-dywersyfikacja_cenowa_oferty_-_przeliczniki_A_i_B.html
dywersyfikacja cenowa oferty - przeliczniki A i B
W dniu dzisiejszym wprowadzona została dywersyfikacja cenowa oferty polegająca na wprowadzeniu przeliczników A i B.

Przelicznik A jest dedykowany dla większości tomów i zeszytów z trzech największych wydawnictw (MARVEL, DC, IMAGE) oraz dla zeszytów z DARK HORSE.

Przelicznik B natomiast ma zastosowanie do wszystkich pozostałych produktów.

przelicznik A - 1 USD = 2,8 PLN
przelicznik B - 1 USD = 3,2 PLN