Autor Wątek: Livro.pl  (Przeczytany 32774 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Online Lipa

Odp: Livro.pl
« Odpowiedź #105 dnia: Pt, 19 Luty 2021, 23:45:58 »
Po prostu niektórzy sami muszą włożyć rękę w ognisko żeby się przekonać że parzy.
Tutaj nawet są tacy, którzy mają od wkładania w to ognisko nie tylko poparzone ręce, ale całe ciało i dalej brną, bo mają 20 zł zaoszczędzone.

Polecam ten temat na poprawę humoru. Zawsze będzie Ti ryzyko, a nuż, a może ostatni raz, a później płacz i narzekanie.

Ja tam liczę dalej na kolegów, na kolejne zamówienie i pożywkę dla innych, "mało obrotnych" forumowiczów, którzy nie wiedzą jak oszczędzać przy zakupie komiksu

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #106 dnia: Pt, 19 Luty 2021, 23:46:13 »
Czasami bardziej opłaca się kupić 5 zł drożej.

NEVER!!!

Wiesz ile fajnych rzeczy można kupić za 5 zł? :) W każdym razie wasze kolejne posty i moje własne doświadczenie wzbudziło moje obawy. Zatem chyba będę zmuszony następnym razem, jeśli z nich skorzystam, do zamówienia do punktu odbioru na stacji Świętokrzyska. I zamiast 5 minut w paczkomacie pod blokiem, stracę z godzinę. :/

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #107 dnia: So, 20 Luty 2021, 09:54:51 »
No i jak tu nie korzystać z Livro, skoro patrzę sobie na przyszłotygodniowe nowości i oni na dziś mają najniższe oferty na Ceneo. I to się robi rzeczywiście 20 zł, przy tych 10 pozycjach, czyli prawie jeden kolejny tomik Marvel Now.

Offline Kvothe

« Odpowiedź #108 dnia: So, 20 Luty 2021, 12:05:06 »
Też się raz skusiłem na dobrą cenę w livro i przez to pakowanie luzem w cienki kartonik musiałem odesłać 2 pozycje. Hellblazer był cały pobijany, a Potwór z bagien miał pęknięty grzbiet na pół książki. Te kilka złotych nie jest wart straconego czasu, nigdy więcej

Offline Antari

« Odpowiedź #109 dnia: Cz, 25 Luty 2021, 13:23:52 »
Paczka z nowościami z Livro. 4 komiksy. Miękkie, twarde i niestandardowe wymiary. Wszystko w stanie idealnym. Paczkomat.

Online xanar

« Odpowiedź #110 dnia: Cz, 25 Luty 2021, 13:46:23 »
Sam tą paczkę zrobiłeś  8) czy w aparat zainwestowałeś, bo wcześniej coś nie wrzucałeś tych bardzo dobrych paczek  :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Antari

« Odpowiedź #111 dnia: Cz, 25 Luty 2021, 14:09:35 »
Sam tą paczkę zrobiłeś  8) czy w aparat zainwestowałeś, bo wcześniej coś nie wrzucałeś tych bardzo dobrych paczek  :)

Taaaa rozgrzłeś mnie Szerloku, taśmę ze śmietnika wyciągnąłem, równiutko dokleiłem i dopasowałem do osobiście dobranego kartonu, a komiksy ukradłem z Empiku.

Ośmieszasz się już tym trollingiem.

PS. Wrzucałem, odkop sobie.

« Odpowiedź #112 dnia: Cz, 25 Luty 2021, 14:15:53 »
Dobra, dobra zawartość mogłeś spokojnie podmienić.

Online xanar

« Odpowiedź #113 dnia: Cz, 25 Luty 2021, 14:49:19 »
Właśnie, właśnie to żadne dowody  :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Antari

« Odpowiedź #114 dnia: Cz, 25 Luty 2021, 16:09:27 »
Dobra, dobra zawartość mogłeś spokojnie podmienić.

Na tej samej zasadzie każdy mógł podmienić zdjęcia w tym temacie. Co to w ogóle za bzdury?

Za takie insynuacje obaj panowie powinni dostać ostrzeżenia, bo posty same w sobie nic nie wnoszą do tematu. Poza trollingiem.

Online Castiglione

« Odpowiedź #115 dnia: Cz, 25 Luty 2021, 16:22:28 »
Za takie insynuacje obaj panowie powinni dostać ostrzeżenia, bo posty same w sobie nic nie wnoszą do tematu. Poza trollingiem.
Właśnie, banujmy na forum za żart!

Offline asx76

« Odpowiedź #116 dnia: Cz, 25 Luty 2021, 17:10:39 »
Za takie insynuacje obaj panowie powinni dostać ostrzeżenia, (..)

+ solidne wybatożenie! ;)

Offline Antari

« Odpowiedź #117 dnia: Cz, 25 Luty 2021, 17:23:58 »
Właśnie, banujmy na forum za żart!

To temat o Livro czy do żartów?

« Odpowiedź #118 dnia: Cz, 25 Luty 2021, 17:34:36 »
Po co się ograniczać? Połączmy jedno z drugim

Offline death_bird

« Odpowiedź #119 dnia: Cz, 25 Luty 2021, 20:33:55 »
To temat o Livro czy do żartów?

A to nie sprowadza się do jednego i tego samego? ;)
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".