Autor Wątek: Inpost Pay - kody i okazje  (Przeczytany 18045 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline eyesore

Odp: Inpost Pay - kody i okazje
« Odpowiedź #75 dnia: Pn, 18 Sierpień 2025, 09:03:57 »
Jak zrobić zakupy z InPost Pay ze zniżką? To proste jak 2+2!

Przejdź do wybranego sklepu, który ma usługę InPost Pay i wybierz produkty za minimum 240 zł.
Wybierz przycisk „Dodaj do koszyka InPost”.
Twój koszyk zostanie przeniesiony do apki InPost Mobile, gdzie wygodnie opłacisz zakup i potwierdzisz punkt dostawy.
Wpisz kod RUSZAJ w i skorzystaj z wybranej zniżki:
✅ 40 zł przy płatności zapisaną kartą Visa lub Mastercard,

✅ 10 zł przy pozostałych metodach płatności.

Online Melkazir

« Odpowiedź #76 dnia: Pn, 18 Sierpień 2025, 18:04:54 »
Pytanko. Czy jest w usłudze INPOST PAY jakiś sklep, co porządnie pakuje przesyłki czy na razie nie? Jeśli nie, to który powiedzmy robi to najlepiej, albo łatwo ogarnąć reklamację w razie czego?

Offline NuoLab

« Odpowiedź #77 dnia: Pn, 18 Sierpień 2025, 19:30:27 »
A macie tak, że po przekazaniu do koszyka Inpost Pay resetują się wszystkie zniżki nabite z linków?
W tantisie z 253 zł zrobiło się 284, sprawdzę czy w innych księgarniach też tak się dzieje..

Offline NuoLab

« Odpowiedź #78 dnia: Pn, 18 Sierpień 2025, 19:50:40 »
Sprawdziłem, czytam.pl i taniaksiazka są w porządku, tantis ucina rabaty. Uważajcie bo można się naciąć.

Offline zombie001

« Odpowiedź #79 dnia: Pn, 18 Sierpień 2025, 21:35:51 »
Uuu, a to ciekawe. Wydawało mi się, że kupowałem coś kilka razy w Tantisie i nie ucinało. Przynajmniej nie zauważyłem.
KEEP CALM AND HATE EVERYONE

Offline Xmen

« Odpowiedź #80 dnia: Pn, 18 Sierpień 2025, 22:53:56 »
Ja właśnie dzisiaj wykorzystałem ten kod kupując w tantisie i mi nie ucięło rabatów.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline eyesore

« Odpowiedź #81 dnia: Wt, 19 Sierpień 2025, 09:36:45 »
Pytanko. Czy jest w usłudze INPOST PAY jakiś sklep, co porządnie pakuje przesyłki czy na razie nie? Jeśli nie, to który powiedzmy robi to najlepiej, albo łatwo ogarnąć reklamację w razie czego?
To zależy jak Ci się trafi i czego oczekujesz, np dostałem wczoraj przesyłkę z Tantis (co prawda przez allegro ale to chyba to samo) i miałem lekko nagięte rogi ale dla mnie akceptowalne, wiem ze niektórzy na tym forum już by z pochodniami latali.
To samo z Tanią Książką, mi wszystko przychodzi ok od nich, raz czy dwa przyszło coś lekko uderzone (np róg był lekko wgięty i wciąż, dla mnie akceptowalne) a wiem że niektórym przychodzą przesyłki jak by po tym kurier szusował. Krótko mówiąc loteria.

Offline Xmen

« Odpowiedź #82 dnia: Wt, 19 Sierpień 2025, 16:29:11 »
Przeważnie większość dyskontów w których można kupić przez InPost pay pakuje komiksy w sam karton bez żadnego zabezpieczenia. Dużo zależy od szczęścia.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline PJP

« Odpowiedź #83 dnia: Wt, 19 Sierpień 2025, 19:57:32 »
Dodam, że na początku przygody ze znanym Matfelem kartoniki były raczej cienkie. Potem pojawiły się grubsze, a nawet i bąbelki :)

Offline Castiglione

« Odpowiedź #84 dnia: Wt, 19 Sierpień 2025, 21:47:47 »
Ja Matfela nie polecam. No chyba, że cena jest super, a w razie czego chce wam się użerać 1,5 miesiąca z reklamacją.

Online Melkazir

« Odpowiedź #85 dnia: Śr, 20 Sierpień 2025, 00:14:55 »
Dzięki Panowie! Dla mnie akurat najważniejsze są grzbiety, bo to je będę widział przez 99% czasu.

W związku z tym moje zakupy to gildia, smakliter i kilku zaufanych sprzedawców z Allegro. Cena niekoniecznie jest dla mnie najważniejsza. Reklamacji z iloma się bujałem to nie zliczę. Jest to męczące jednak

Offline Deepdelver

« Odpowiedź #86 dnia: Śr, 20 Sierpień 2025, 09:00:27 »
Ja Matfela nie polecam. No chyba, że cena jest super, a w razie czego chce wam się użerać 1,5 miesiąca z reklamacją.

Reklamacje w Matfel to tragedia. Z chwilą jak dostają kasę klient powinien być szczęśliwy jesli w ogóle dostanie zamówiony towar, bo to nie jest reguła. Błąd czy niedopatrzenie sklepu to już zmartwienie klienta, "nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobi?". A że wysyłają w samych kartonowych kopertach, to ryzyko otrzymania uszkodzonego egzemplarza jest realne.

Offline Gustavus_tG

« Odpowiedź #87 dnia: Śr, 01 Październik 2025, 10:52:12 »
I w apce inpostu już nawet tego nędznego kuponu na 10 zł nie ma.

Offline xanar

« Odpowiedź #88 dnia: Śr, 01 Październik 2025, 12:44:27 »
To silę pojawia i znika.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Xmen

« Odpowiedź #89 dnia: Śr, 01 Październik 2025, 18:28:36 »
na początku był nawet na 30zł, 20 i 10. Później zostały 20 i 10zł, później tylko 10zł. Przypuszczam, że z czasem on również zniknie na stałe.

Dawno nie było kodu do podpiętej karty, przydałby się :)