Autor Wątek: Gildia.pl  (Przeczytany 309414 razy)

Offline JakubM

Odp: Gildia.pl
« Odpowiedź #1995 dnia: Cz, 07 Sierpień 2025, 18:19:14 »
Ja Gildie odpalam jedynie jeśli chce kupić komiksy STUDIA LAIN, dzisiaj spędziłem godzinę aby kupić Hellspawn.
-- gdybym miał tyle czasu tracić na wszystkie zakupy książek, komiksów to może byłby skuteczny  sposób na ograniczenie zakupów.

Online Lobo

« Odpowiedź #1996 dnia: Cz, 07 Sierpień 2025, 18:22:17 »
To zależy, Lost in Time trudno dostać gdzieś w tej cenie, chyba że w ich oficjalnym sklepie
Ja się dziwię, że niektórym chce się tak męczyć, żeby przepłacać na gildii.

Offline Xmen

« Odpowiedź #1997 dnia: Cz, 07 Sierpień 2025, 18:25:51 »
Rozumiem wyjątki, ale jakieś Egmontu muchy, po co się katować?
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Online Castiglione

« Odpowiedź #1998 dnia: Cz, 07 Sierpień 2025, 18:33:05 »
Ja się dziwię, że niektórym chce się tak męczyć, żeby przepłacać na gildii.
Ja nie przepłacam, kupuję tam wtedy, kiedy jest tam najtaniej.

Offline OokamiG

« Odpowiedź #1999 dnia: Cz, 07 Sierpień 2025, 20:46:44 »
No ja chciałem zamówić Rincewinda tom 1, który jest najtańszy w Internecie, więc błyskotliwe i ironiczne komentarze możecie zachować dla siebie.

Offline komiks

« Odpowiedź #2000 dnia: Cz, 07 Sierpień 2025, 21:04:30 »
Nie tylko ty

Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Offline Xmen

« Odpowiedź #2001 dnia: Cz, 07 Sierpień 2025, 21:52:48 »
No ja chciałem zamówić Rincewinda tom 1, który jest najtańszy w Internecie, więc błyskotliwe i ironiczne komentarze możecie zachować dla siebie.
Książkę? na gildii 72zł, na Ceneo od 67zl, większość sklepów 68,69zł
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline OokamiG

« Odpowiedź #2002 dnia: Cz, 07 Sierpień 2025, 22:03:26 »
Jest specjalna promka za 66. Przynajmniej była.

Offline Xmen

« Odpowiedź #2003 dnia: Cz, 07 Sierpień 2025, 22:12:40 »
Wiem, że każda złotówka się liczy ale w światksiążki.pl można kupić za 67 złotych i 40 groszy. Zaoszczędzone nerwy bezcenne.

Offline OokamiG

« Odpowiedź #2004 dnia: Cz, 07 Sierpień 2025, 22:59:18 »
W świecie książki tyle razy przyszły mi książki ubite, z podartymi kartkami, ze wole tam nie zmawiać.

Offline mappy

« Odpowiedź #2005 dnia: Cz, 07 Sierpień 2025, 23:05:16 »
Tragedia z tą gildią.
Przez cały dzień nie działa, wczoraj to samo. Dobrze, że nie poluję na pozycje od Studia Lain xD
Teraz zaczęło działać ale wejście w zmówienia i wywala monit o pracach serwisowych...
Przecież to jest cyrk. Jakbym był właścicielem to wracamy do starego i niech "nowe" się wypłaca za MEGA fuszerkę.

Offline misiokles

« Odpowiedź #2006 dnia: Pt, 08 Sierpień 2025, 00:12:06 »
Chyba, że to szwagier właściciela wdrażał.

Offline Death

« Odpowiedź #2007 dnia: Pt, 08 Sierpień 2025, 00:31:51 »
Zgadzam się, to jest totalna katastrofa.
Już chyba tak zostanie.

Offline Janas

« Odpowiedź #2008 dnia: Pt, 08 Sierpień 2025, 00:44:30 »
U mnie co prawda działało przez cały czas, ale jak teraz wszedłem, to nie wyświetlają mi się pozycję wg. daty jak było przez cały czas, tylko mam do wyboru sortowanie alfabetyczne, wg oceny i wg ceny, więc sprawdzanie nowości i zapowiedzi jest możliwe tylko przez filtrowanie. Coraz lepiej...

Offline GoNzO

« Odpowiedź #2009 dnia: Pt, 08 Sierpień 2025, 00:54:26 »
Fajnie, że sortowanie po dacie jest dostępne i domyślnie sortuje po nazwie :o...

Katalog komiksowy: https://comicgang.com.