Autor Wątek: Egmont.pl  (Przeczytany 284058 razy)

Offline glutamiluta

Odp: Egmont.pl
« Odpowiedź #1410 dnia: Wt, 12 Sierpień 2025, 14:52:18 »
Podaj mi na priv numer zamówienia

Online xanar

« Odpowiedź #1411 dnia: Wt, 12 Sierpień 2025, 14:54:03 »
A coś już wiadomo kiedy będą realizowane zamówienia z lipcowej wyprzedaży? Moje np z 17.07
Co taki niecierpliwy jesteś ;D
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline glutamiluta

« Odpowiedź #1412 dnia: Wt, 12 Sierpień 2025, 16:14:27 »
Jeśli były tam zapowiedzi lipcowe, to dziś partia została przekazana do realizacji.

Offline Kadet

« Odpowiedź #1413 dnia: Pn, 25 Sierpień 2025, 19:56:32 »
Uwaga, możliwy przekręt!

Na adres mejlowy, którego używałem w sklepie Egmontu, przyszedł e-mail rzekomo z fakturą za zamówienie - ale mam podejrzenia, czy to nie próba oszustwa po wykradzeniu danych ze sklepu Egmontu.

Po pierwsze, faktura nie jest dołączona w załączniku - zamiast tego w treści mejla jest przycisk "Pobierz fakturę". Po drugie, mejl jest wysłany ze skrzynki "bok@no-reply.epwn.pl", a do tej pory mejle ze sklepu Egmontu przychodziły z "bok@no-reply.pwn.pl", bez "e" przed "pwn".

Glutomiluto, czy to jest jakaś Wasza nowa skrzynka po ataku, czy to jednak cyberzłodzieje?
Bardzo Was proszę o wsparcie i/albo udostępnienie zbiórki dla dziewczynki walczącej z rakiem: https://www.siepomaga.pl/walka-agatki.

Dziękuję z całego serca!

Online Adolf

« Odpowiedź #1414 dnia: Pn, 25 Sierpień 2025, 22:48:24 »
Na stronie sklepu masz adres: bok-egmont@epwn.pl, jednak bądź ostrożny. Fakturę pobierz sobie do piaskownicy i zobacz co to jest.

Offline glutamiluta

« Odpowiedź #1415 dnia: Wt, 26 Sierpień 2025, 07:58:03 »
Tak, wszystko jest w porządku.
Obecnie nie ma możliwości pobrania faktury z konta, dlatego wysyłamy je ze wspólnej skrzynki.

Offline stab

« Odpowiedź #1416 dnia: Śr, 17 Wrzesień 2025, 11:47:37 »
Tylko u mnie strona od kilku dnie nie działa? Sprawdzałem na telefonie i lapku.

Offline poliron

« Odpowiedź #1417 dnia: Śr, 17 Wrzesień 2025, 11:51:39 »
Działa ale z randomowymi funkcjami - niby coś tam się da ale za chwilę już nie :( Daleko temu do funkcjonalności.

Szkoda, że nie opublikowano jakiegoś planu/informacji kiedy jest planowane uruchomienie czego. Taka "mapa drogowa" wiele by mogła ułatwić, pomijając już fakt że w odbiorze by to było bardziej profesjonalne niż ta chaotyczna katastrofa, z którą mamy do czynienia. Nie uwierzę, że na swoje potrzeby nie wykonali takiego planu.
Tak się traci klientów bezpowrotnie ;)
« Ostatnia zmiana: Śr, 17 Wrzesień 2025, 12:45:38 wysłana przez poliron »

Offline komiks

« Odpowiedź #1418 dnia: Śr, 17 Wrzesień 2025, 13:14:46 »
Wiesz, takie plany to się nazywa backlog lub sprint, ale nikt tego nie opublikuje, bo byłoby jednoznaczne z deklaracją do klientów, że coś wejdzie, a w IT nigdy nic nie wiadomo co wejdzie i kiedy ;)
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Offline poliron

« Odpowiedź #1419 dnia: Śr, 17 Wrzesień 2025, 14:21:06 »
Ktoś im to robi za pieniądze więc pewno podejmuje jakieś w związku z tym zobowiązania, jeśli nie daje żadnej gwarancji, to... sayonara ;) Mam na myśli ramowy plan. Nie taki dopięty na ostatni guzik... no dobra, cokolwiek by już było lepsze od tego co obecnie.

Offline komiks

« Odpowiedź #1420 dnia: Śr, 17 Wrzesień 2025, 14:57:53 »
Taa [w Gildii] też było robione za pieniądze, co z tego wyszło doświadczyliśmy na własnej skórze.
« Ostatnia zmiana: Śr, 17 Wrzesień 2025, 15:55:02 wysłana przez komiks »
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Online Castiglione

« Odpowiedź #1421 dnia: Śr, 17 Wrzesień 2025, 15:33:32 »
A co na Egmoncie nie działa? U mnie strona ładuje się normalnie.

Offline Ty_draniu

« Odpowiedź #1422 dnia: Śr, 17 Wrzesień 2025, 15:38:06 »
pewnie robili to ci sami fachowcy co gildię
« Ostatnia zmiana: Śr, 17 Wrzesień 2025, 15:40:47 wysłana przez Ty_draniu »

Offline poliron

« Odpowiedź #1423 dnia: Śr, 17 Wrzesień 2025, 22:19:16 »
A co na Egmoncie nie działa? U mnie strona ładuje się normalnie.

Na przykład przedsprzedaż nie funkcjonuje. Połowa tytułów jest "chwilowo niedostępna" by za dwa dni być przez jeden dzień w normalnej sprzedaży ale bez promocji, a kolejnego dnia znowu niedostępne i tak w kółko, bez większej logiki.

Offline glutamiluta

« Odpowiedź #1424 dnia: Cz, 18 Wrzesień 2025, 07:54:56 »
Przedsprzedaż nie działa w związku z ostatnim incydentem - wciąż wracamy do pełnych funkcjonalności.
Jeśli są przerwy w działaniu serwisu, to jest moment tzw. "wrzutek" - dopracowujemy serwis po przejściu na nowy silnik.

Cierpliwości :)