Ze strony egmont.pl
KSIĘGARNIA EGMONT.pl prowadzona przez ePWN Sp. z o.o., ul. Daimlera 2, 02-460 Warszawa.
Wpis do Rejestru Przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy Wydział XIV Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000442101
Glutamiluta wielokrotnie pisała, że egmont.pl a Egmont Story House to dwa oddzielne podmioty gospodarcze połączone wzajemną umową. To, że ePWN 'wywalczyło' sobie byciem oficjalną księgarnią Egmontu oznacza to, że jest oficjalną księgarnią Egmontu. Tak samo jak Egmont jest oficjalnym wydawcą komiksów DC na Polskę.
Przecież to samo jest na screenie, który dałem.
Do czegoś konkretnego zmierzasz?
Nie wiem kim jest ta cała Pani gluta, może zwykłym pakowaczem albo sprzątaczką.
Ale jeżeli kimś więcej to chyba od tego jest ten wątek żeby przekazywać swoje opinie na temat działania sklepu. Chyba wystarczająco dużo osób miało w tym miesiącu problem z zapowiedziami. Odsyłam do wątku Egmontu (nie musisz nawet czytać wątków sprzed pół roku, wystarczy z tego tygodnia;)).
Zasugerowałem jedynie zmianę w postaci lepszej automatyzacji, procesu a dostałem od Pani gluty arogancką odpowiedź pytaniem, której nie powstydziłby się gimnazjalista. Oklaski 👏👏👏