Autor Wątek: Egmont.pl  (Przeczytany 363903 razy)

OokamiG i 2 Gości przegląda ten wątek.

Offline Kandor

Odp: Egmont.pl
« Odpowiedź #1560 dnia: Śr, 15 Lipiec 2026, 18:52:38 »
przed chwilą wrzuciliśmy, niedługo powinny być na stronie
Wrzuciliście i po 4,5 godziny nic nie ma.

Offline Kadet

« Odpowiedź #1561 dnia: Śr, 15 Lipiec 2026, 19:13:01 »
To jak z patrzeniem na czajnik: dopóki sprawdzasz, to się nie załadują :)
Bardzo Was proszę o wsparcie i/albo udostępnienie zbiórki dla dziewczynki walczącej z rakiem: https://www.siepomaga.pl/walka-agatki.

Dziękuję z całego serca!

Online Warpath

« Odpowiedź #1562 dnia: Śr, 15 Lipiec 2026, 19:17:42 »

Offline glutamiluta

« Odpowiedź #1563 dnia: Cz, 16 Lipiec 2026, 07:58:05 »
Naprawdę warto by było pomyśleć o jakiejś automatyzacji, bo w 2026 to lekka kpina, że wszystko zależy od tego czy ktoś wrzuci czy nie.

a kto powiedzial, ze to zależy od tego?

Offline Antari

« Odpowiedź #1564 dnia: Cz, 16 Lipiec 2026, 10:06:42 »
a kto powiedzial, ze to zależy od tego?

Nikt nie powiedział, bo konkretna odpowiedź na jakikolwiek problem czy procedurę graniczy z cudem.

W zasadzie nie wiem po co masz to konto na tym forum skoro macie tam tak mocno związane usta, że nie macie prawa udzielić odpowiedzi na najprostsze pytanie. Choć z drugiej strony chyba wszyscy wiemy, chodzi o damage control i nic więcej.

Poniżej przykład. Troche jak wyciąganie odpowiedzi od dziecka "co słychać, jak było w szkole", "nic".

Ja też chyba jestem pracownikiem Egmontu, bo byłbym w stanie udzielić równie pomocnej odpowiedzi.

Tak, zapowiedzi będą :)
« Ostatnia zmiana: Cz, 16 Lipiec 2026, 10:12:06 wysłana przez Antari »

Offline glutamiluta

« Odpowiedź #1565 dnia: Cz, 16 Lipiec 2026, 10:13:55 »
ale ja nie jestem pracownikiem Egmontu :D

wypowiadam się za sklep a nie za politykę Wydawnictwa

Offline Antari

« Odpowiedź #1566 dnia: Cz, 16 Lipiec 2026, 10:16:02 »
ale ja nie jestem pracownikiem Egmontu :D

wypowiadam się za sklep a nie za politykę Wydawnictwa

Czyli właścicielem sklepu egmont.pl nie jest Egmont?

Offline misiokles

« Odpowiedź #1567 dnia: Cz, 16 Lipiec 2026, 10:39:20 »
Czy wieloletni czytelnicy tego forum w ogóle czytają to forum? Temat powraca średnio co pół roku.

Offline Szysza32

« Odpowiedź #1568 dnia: Cz, 16 Lipiec 2026, 10:45:21 »
No chyba jednak to wina Egmontu, a nie sklepu, że nie umie normalnie dać zapowiedzi, tylko "zapowiedzią" jest to, że coś się pojawia w sklepach.
Choć w sumie i tak do końca roku mniej więcej wiemy co będzie, bo były podane daty w katalogu i poki co chyba niewiele się zmienia w porównaniu z nim.
« Ostatnia zmiana: Cz, 16 Lipiec 2026, 10:48:33 wysłana przez Szysza32 »

Offline Antari

« Odpowiedź #1569 dnia: Cz, 16 Lipiec 2026, 11:10:13 »
Czy wieloletni czytelnicy tego forum w ogóle czytają to forum? Temat powraca średnio co pół roku.

Skoro problem powraca, to znaczy że dalej istnieje i nikt nie próbuje go rozwiązać. Przybić piątkę?

Skoro sklep jak podaje AI należy do Egmontu to problem leży w komunikacji. I jest to tylko i wyłącznie problem osób prowadzących sklep i Egmontu. Nie klientów, nie wieloletnich forumowiczów itd. A pani, która tutaj reprezentuje sklep to chyba zatrzymała się co najmniej 30 lat temu skoro preferuje uprawianie victim blaming zamiast coś zmienić.

Offline Xmen

« Odpowiedź #1570 dnia: Cz, 16 Lipiec 2026, 12:26:21 »
Nic dziwnego, nikt nie zapamięta, że właścicielem sklepu egmont.pl nie jest wydawnictwo Egmont, tylko duński Egmont group albo Egmont story house.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Szysza32

« Odpowiedź #1571 dnia: Cz, 16 Lipiec 2026, 12:29:15 »
=
Skoro sklep jak podaje AI należy do Egmontu to problem leży w komunikacji. I jest to tylko i wyłącznie problem osób prowadzących sklep i Egmontu. Nie klientów, nie wieloletnich forumowiczów itd. A pani, która tutaj reprezentuje sklep to chyba zatrzymała się co najmniej 30 lat temu skoro preferuje uprawianie victim blaming zamiast coś zmienić.
Nie wiem skąd w tym temacie wziąłeś obwinianie klientów. XD Natomiast skoro sklep należy do wydawnictwa Egmont to wydawnictwo Egmont odpowiada za to, żeby dać sklepowi te zapowiedzi do wklepania i tyle.

Offline misiokles

« Odpowiedź #1572 dnia: Cz, 16 Lipiec 2026, 13:28:47 »
Ze strony egmont.pl

KSIĘGARNIA EGMONT.pl prowadzona przez ePWN Sp. z o.o., ul. Daimlera 2, 02-460 Warszawa.
Wpis do Rejestru Przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy Wydział XIV Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000442101

Glutamiluta wielokrotnie pisała, że egmont.pl a Egmont Story House to dwa oddzielne podmioty gospodarcze połączone wzajemną umową. To, że ePWN 'wywalczyło' sobie byciem oficjalną księgarnią Egmontu oznacza to, że jest oficjalną księgarnią Egmontu. Tak samo jak Egmont jest oficjalnym wydawcą komiksów DC na Polskę.

Offline glutamiluta

« Odpowiedź #1573 dnia: Cz, 16 Lipiec 2026, 13:42:06 »

Offline Antari

« Odpowiedź #1574 dnia: Cz, 16 Lipiec 2026, 14:33:11 »
Ze strony egmont.pl

KSIĘGARNIA EGMONT.pl prowadzona przez ePWN Sp. z o.o., ul. Daimlera 2, 02-460 Warszawa.
Wpis do Rejestru Przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy Wydział XIV Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000442101

Glutamiluta wielokrotnie pisała, że egmont.pl a Egmont Story House to dwa oddzielne podmioty gospodarcze połączone wzajemną umową. To, że ePWN 'wywalczyło' sobie byciem oficjalną księgarnią Egmontu oznacza to, że jest oficjalną księgarnią Egmontu. Tak samo jak Egmont jest oficjalnym wydawcą komiksów DC na Polskę.

Przecież to samo jest na screenie, który dałem.

Do czegoś konkretnego zmierzasz?

Nie wiem kim jest ta cała Pani gluta, może zwykłym pakowaczem albo sprzątaczką.

Ale jeżeli kimś więcej to chyba od tego jest ten wątek żeby przekazywać swoje opinie na temat działania sklepu. Chyba wystarczająco dużo osób miało w tym miesiącu problem z zapowiedziami. Odsyłam do wątku Egmontu (nie musisz nawet czytać wątków sprzed pół roku, wystarczy z tego tygodnia;)).

Zasugerowałem jedynie zmianę w postaci lepszej automatyzacji, procesu a dostałem od Pani gluty arogancką odpowiedź pytaniem, której nie powstydziłby się gimnazjalista. Oklaski 👏👏👏