Autor Wątek: Sugestie na temat forum  (Przeczytany 416680 razy)

Offline eyesore

Odp: Sugestie na temat forum
« Odpowiedź #2370 dnia: Pn, 01 Grudzień 2025, 19:50:59 »
Przecież ty się odpalasz, jak ktoś napisze nie w temacie  ;D ;D ;D

Co to za koleś jest ;D ;D ;D
bo w każdym dziale robicie syf, normalnie nie da się czytać tego forum,
zaczynacie od jednej rzeczy a potem robicie offtop taki że nie idzie ogarnąć o czym w ogóle jest temat, ludzie próbują wrzucać jakieś wartościowe info a wy waszymi, czasami, z waszymi bezsensownymi komentarzami robicie taki rozpierdziel że nie idzie ogarnąć o co chodzi, czasami jestem pełen podziwu np dla Arka z SL że z takim stoickim spokoje odp na komentarze,
przy okazji, może zacytuj jeszcze siebie z jak nazwałeś mnie burakiem, misiu kolorowy, po za tym który już raz masz status "obserwowany"? 

Online xanar

« Odpowiedź #2371 dnia: Pn, 01 Grudzień 2025, 20:31:11 »
Ja ci odpowiedziałem na twoim poziomie, żebyś zrozumiał  ::)
A co ty chciałeś napisać wartościowego w dziale o promocjach  ::)
No to stary usuń konto jak tak ci źle tutaj, nikt po tobie tu nie będzie płakał.
Najlepiej to robić burdel a potem samemu się spłakać o to samo, ogarnij się troszkę i jeszcze raz - nie jesteś tutaj od pilnowania porządku.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline eyesore

« Odpowiedź #2372 dnia: Pn, 01 Grudzień 2025, 20:49:25 »
Ja ci odpowiedziałem na twoim poziomie, żebyś zrozumiał  ::)
A co ty chciałeś napisać wartościowego w dziale o promocjach  ::)
No to stary usuń konto jak tak ci źle tutaj, nikt po tobie tu nie będzie płakał.
Najlepiej to robić burdel a potem samemu się spłakać o to samo, ogarnij się troszkę i jeszcze raz - nie jesteś tutaj od pilnowania porządku.
ty również misiu nie jesteś od pilnowania porządku a już na pewno nie od robienia syfu ale akurat to potrafisz,
ty tez możesz iść w poskokach i myślę że nawet parę osób by się ucieszyło jak byś wyparował
co do działu promki to rzuć okiem co oraz ile tam wartościowego wrzucił i potem sprzedawaj swoje złote myśli,
a pisząc wcześniej 'cymbały' nie miałem nikogo konkretnego na myśli ale widzę że trafiłem w dwóch przypadkach na podatny grunt
z mojej strony koniec tematu bo tylko męczę się zniżając do twojego poziomu

Online xanar

« Odpowiedź #2373 dnia: Pn, 01 Grudzień 2025, 20:55:58 »
Też mi się wydaje, że nie miałeś, ty po prostu jesteś prostakiem, nie umiesz normalnie posta napisać, co właśnie pokazałeś.
Ja przynajmniej nie chodzę spłakany jak to tu źle jest, jak ty wyzywasz to spoko, ale ktoś ciebie no to już nie  ;D

A to dlaczego dostałem ostrzeżenie a ty nie za to samo to już trzeba się pytać tych co je rozdają, może też masz jakiś parasol ochronny taki taki jeden jegomość tutaj.
« Ostatnia zmiana: Pn, 01 Grudzień 2025, 20:58:30 wysłana przez xanar »
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Xmen

« Odpowiedź #2374 dnia: Pn, 01 Grudzień 2025, 22:24:01 »
Sfrustrowani wykolejeńcy z nieszczęśliwym życiem też robią syf w tematach. Oczywiście nie mam nikogo konkretnego na myśli. Mam nadzieję, że nie trafię na podatny grunt.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Castiglione

« Odpowiedź #2375 dnia: Pn, 01 Grudzień 2025, 23:43:27 »
Najciekawszy w tym wszystkim był wątek tych rzekomych PW, ale widzę, że nagle się rozpłynął ;D