Autor Wątek: Sugestie na temat forum  (Przeczytany 414602 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Deg

Odp: Sugestie na temat forum
« Odpowiedź #2010 dnia: Pt, 24 Maj 2024, 19:49:17 »
A w jaki sposób czyjaś sygnaturka prowadzi do dymów?
Logo w barwach Ukrainy niektórych strasznie raziło.
To tylko u mnie ostatnio co chwilę wysuwają się reklamy u góry lub dołu ekranu, czy to już tak na stałe?
Może coś w przeglądarce Ci się zainstalowało. U mnie niczego takiego nie ma.
No to masz mylne wrażenie.
To może jakaś odpowiedź? ;)
This is my truth, tell me yours.

Offline gashu

« Odpowiedź #2011 dnia: Pt, 24 Maj 2024, 20:06:53 »
To tylko u mnie ostatnio co chwilę wysuwają się reklamy u góry lub dołu ekranu, czy to już tak na stałe?

Nie tylko u Ciebie.

Offline Xmen

« Odpowiedź #2012 dnia: So, 25 Maj 2024, 00:36:30 »
u mnie też są reklamy. Logo Ukrainy jest dalej, wciąż drażni.
mi np nie podoba się zestawianie naszej flagi z ukraińską
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline misiokles

« Odpowiedź #2013 dnia: So, 25 Maj 2024, 08:23:45 »
Mnie się podoba i mnie nie drażni.

Offline Castiglione

« Odpowiedź #2014 dnia: So, 25 Maj 2024, 09:18:00 »
U mnie i na komputerze i na telefonie notorycznie wyskakuje ostatnio jakieś badziewie:

Offline Castiglione

« Odpowiedź #2015 dnia: So, 25 Maj 2024, 09:20:43 »
Logo w barwach Ukrainy niektórych strasznie raziło.
No i jakoś dalej jest.

Te posty o sygnaturkach to takie wzorcowe "uprzejmie donoszę...". Mnie np. drażni twój podpis pod nickiem (i też jest wg mnie polityczny), ale jakoś nie robię dramy z tego powodu.

Offline Mateusz

« Odpowiedź #2016 dnia: So, 25 Maj 2024, 09:24:23 »
U mnie i na komputerze i na telefonie notorycznie wyskakuje ostatnio jakieś badziewie:

Odśwież stronę i sprawdź teraz.
Zapraszamy na https://Filmozercy.com - serwis z najnowszymi newsami ze świata kina oraz ciekawymi filmowymi i komiksowymi artykułami

Offline Castiglione

« Odpowiedź #2017 dnia: So, 25 Maj 2024, 09:29:53 »
No na ten moment nie widzę. Może będzie po problemie, choć to nie wyskakiwało za każdym razem (ale często, ostatnio bardzo) - teraz, żeby zrobić te screeny, musiałem kilka wątków otworzyć. W każdym razie dzięki.

edit.
Chociaż ten niebieski napis "komiks" na dole strony jednak się pojawia - tak raz na kilka odświeżeń.
« Ostatnia zmiana: So, 25 Maj 2024, 09:32:44 wysłana przez Castiglione »

Offline perek82

« Odpowiedź #2018 dnia: So, 25 Maj 2024, 13:41:38 »
U mnie zaczęły się pojawiać reklamy między postami.
« Ostatnia zmiana: So, 25 Maj 2024, 13:43:44 wysłana przez perek82 »
Święta Barbora ***
Sandman. Teatr tajemnic (3) **
Kajtek i Koko: Chybiony strzał ****
Rising stars (1-2) **
w0rldtr33 (1-2) **

Offline Xmen

« Odpowiedź #2019 dnia: So, 25 Maj 2024, 15:24:44 »
 +1
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Mateusz

« Odpowiedź #2020 dnia: So, 25 Maj 2024, 18:01:25 »
Dobra, teraz powinny być tylko na dole i na górze forum.
Zapraszamy na https://Filmozercy.com - serwis z najnowszymi newsami ze świata kina oraz ciekawymi filmowymi i komiksowymi artykułami

Offline PJP

« Odpowiedź #2021 dnia: So, 25 Maj 2024, 20:31:58 »
U mnie wygląda tak ;)

Offline Juby

« Odpowiedź #2022 dnia: Pn, 27 Maj 2024, 08:45:05 »
@Mateusz,
Czy jest możliwość ustawienia limitu dla wyciszania użytkowników? Bo to trochę bez sensu, że ktoś, kto był już wyciszony wielokrotnie wraca i tak w kółko. Nie dałoby się ustawić, aby przy trzecim wyciszeniu było ono już permanentnym banem?

Oczywisty przykład: podając źródła i pisząc fakty wytłumaczyłem już, że polska edycja WKKDC nie została urwana (wręcz przeciwnie), ale pewien użytkownik notorycznie kłamie, używa tego zwrotu, aby triggerować innych użytkowników, czego efektem będą kolejne gównoburze i offtopy na forum (bo jak już wielokrotnie dokładniej wyjaśniał, jego "kolekcja została urwana" to skrót myślowy od "kolekcja została urwana przez zły Egmont, aby zły Egmont mógł wydać po swojemu komiksy, które miały się pojawić w kolekcji"). Użytkownik ten za takie teksty dostał już 100% ostów = 40 dni wyciszenia. Wrócił i po kilku dniach wskoczył ponownie na 100% ostów = 40 dni wyciszenia. Po kolejnym powrocie uważnie się pilnował przez jakiś czas, aby wczoraj:
WKKDC zostało urwane na 10 tomów przed tym jak (...)

To niereformowalny przypadek. Żadne czasowe wyciszania, ani najsilniejsze leki nie pomogą na tę chorą głowę. Ile razy można zgłaszać to samo? Może za trzecie 100% dla recydywistów w końcu dać bana na stałe?

Offline PJP

« Odpowiedź #2023 dnia: Pn, 27 Maj 2024, 19:29:07 »
Musiałbyś z połowę forum wygasić i kto będzie pisał?  8)

Offline radioblackmetal

« Odpowiedź #2024 dnia: Pn, 27 Maj 2024, 19:45:05 »
Warto spróbować i się przekonać  ;)
Tolerancja nie oznacza akceptacji.

The darkness will swallow everything