@GoNzO, celtic
Na WTK w maju widziałem na jednym stoisku jedne puzzle Thorgala, które już wyszły wtedy. Ładne, ale cena trochę zbyt wysoka jak dla mnie była. Poza tym mam masę zwykłych, niezłożonych puzzli do przerobienia. Ale grafiki naprawdę ładne.
@plast
Tak.

A serio. Musisz mieć znajomego w województwie lubelskim, albo pomorskim. I ten znajomy albo rodzina musi iść do saloniku prasowego Trafiki, Świata Prasy, Inmedio, Relaya albo Kolportera. Ale słuchaj uważnie - dokładnie do tych firm. W Ruchu/na Orlenie tego nie kupisz, w Garmin nie kupisz, w Empiku tego nie kupisz. Jak ci ktoś pójdzie do tych partnerów, to tam będą i może ci wysłać. Jak nie lubię Gdańska, tak mieli tam bardzo dobrą sieć Relayów. Polecam np. ten na PKP Wrzeszcz, albo Świat Prasy w Galerii Metropolia. Tam testy w 2019 roku były. W Lublinie jest dobry Kolporter w Felicity, albo na samym końcu Lubartowskiej jest salonik w którym testy Conana kupowałem. Zawsze też Relay na PKP Lublin Główny wszystkie testy miał. Jestem w Warszawie i pomóc ci inaczej nie mogę.