Odnośnie bibliotek w Warszawie - spróbuj Komiksowo na Woli. Oni szczycą się najlepszym asortymentem.
Mało w tym temacie o nowościach, albo mnie nie chce się przekopywać między stronami

Czy już większość z zainteresowanych jest po lekturze Wolverina od Muchy? Warto się w to ładować? Będzie jeszcze jeden tom więc chyba znośnie. Ten Wolverine od Egmontu, w 4 tomach, był taki sobie.
Jaka jest Wasza opinia o Grand Design? Jak dla mnie rewelacja i podobało mi się znacznie bardziej niż przykrótka "Historia Życia" o Spider-manie.
Aż chciałbym, by Grand Desing o X-men otrzymało kontynuację.
Jeszcze takie pytanie do znawców - nie jestem mega fanem mutantów jak np Spider-mana i nie sięgałem po nich nigdy w oryginale. Pomiędzy Marvel Now a Marvel Now 2.0 jest chyba spora luka fabularna, bowiem Now kończyło się tym,
że wszyscy byli źli na Beasta za jego działania i wszystko miało się wyjaśnić "niedługo", tyczasem w NOW 2.0 w ogóle nie ma tematu i historia toczy się dalej jakby nigdy nic
. Ponieważ nie podobał mi się cały ten run z 2.0 to sprzedałem go, podobnie jak Astonishing - nic ciekawego, przynajmniej dla mnie. Dlatego póki co po mutantów z Fresh nie sięgam, z wyjątkiem Red oraz Extermination.
Wróciłem do klasyki i czytam Age of Apocalypse i przymierzam się do Wojny Królów.