Piszesz bzdury w swoim własnym poście, bo przecież 55 zł to mniej niż 84 za zeszyty 7-12. Czyli jak zapłaciłbym więcej, skoro zapłaciłbym mniej?? Piszesz jakbym tylko ja jeden miał WKKM Thunderbolts (Imperatyw Thanosa, Annihilators,Punisher Marvel Knights). Jakby Hachette wydrukowało tylko dla mnie jeden specjalny egzemplarz i tylko ja nie chcę płacić drugi raz za to co już mam.
Jeszcze raz - Egmont często robi grube tomy, w których miesza materiały premierowe z dublami. Przez co kolekcjonerzy muszą przepłacać za coś co już mają w swojej Kolekcji. Jednocześnie w serii o Avengers czy Spider-Manie królują głównie cienkie tomiki. Bo nie ma alternatywy. I tu się z tobą zgadzam - cienkie tomy w sumie wychodzą drożej. To czemu taki "dobry" Egmont, który chce byśmy płacili jak najmniej (hłe hłe) nie dawał nam podwojonych tomów Pająka Spencera, Avengers, wcześniej Thora Aarona? Nie złość się na mnie, tylko na nich, tak jak ja to robię, bo wkurza mnie takie działanie. Ja osobiście oceniam je jako celowe i nie z korzyścią dla czytelników.
Ja. Ja. Ja. Ja.
A może pomyśl o tych co
nie mają WKKM i musieli by płacić po 55zł za tom czyli w sumie 110złWeź trochę otwórz się na coś takiego, bo widzę znów mimo wyłożenia ci czegoś na tacy, ty znów gadasz o sobie tylko i wyłącznie. Zadufany egoista z ciebie.
I tak, jest cała masa ludzi którzy nie mają WKKM, żyjesz w świecie gdzie ma je każdy, a tak kurna nie jest.
I dlaczego Egmont nie wydaje podwójnych trejdów w Amazingu Spencera? Nie wiem, i szczerze mam to gdzieś. Ale jeśli ciebie to ciekawiło to zawsze mogłeś o to zapytać na Komiksowej Warszawie, albo w Łodzi, a nie, ty do Łodzi nie jeździsz.
Ale nie wiem czemu nagle obrusza cię to teraz, już od Marvel Now Egmont współczesnego Marvela tak wydaje, są serie jak Venom, czy teraz Daredevil które są składane w parę trejdów, i fajnie. Ale nie płaczę jak ty, bo wydają tom 150 stron. Jakoś jak Hachatte ci przez lata wydawała tomy mające tyle stron to siedziałeś cicho, jak Egmont to nazywasz ich złym - trochę to zabawne co, że w jedną stronę to tylko działa?
Czekam na krytykę w takim razie Hachette, za to, że 2 tom testu Must Have to Deadpool zabija Uniwersum Marvela, który miał tylko 98 stron bodaj

Ale o tym się pewnie nie zająkniesz i nie skrytykujesz, ale jak ci Egmont wyda Marvel Fresha który ma 150 stron to cała litania o tym jak Egmont jest najgorszy.
Jesteś egoistąci hipokrytą, nikim więcej.