@UP
Mi tam się Hush podobał, choć szkoda, że nim nie okazał się ostatecznie JT, jak scenarzysta planował, ale redakcja DC mu zakazała.
I znowu - jest pole do popisu. Można by wydać "Serce Husha" jako polską premierę. Słuchajcie, ja się z wami zgadzam, że to są dobre komiksy, które warto posiadać w swojej Kolekcji. Tyle że jest jeszcze bardzo dużo dobrych komiksów z listy niemieckiej, których w Polsce nie wydano. Naprawdę nic wam się z nich nie podoba?? Np. jeśli zaczynamy już wydawać komiksowe tomy po 700 stron to "52" aż się prosi o zainteresowanie. I nie mówię, by nigdy tego ponownie nie wydawać. Ale w sytuacji ograniczonego dostępu do papieru, wyższych cen, ograniczonych mocy produkcyjnych drukarni, chyba logicznym byłoby wydanie najpierw premier, a dopiero potem dubli.
Każdy ma swoje zdanie i zrobi co zechce. Jeśli Egmont chce się bawić w powtórki, to zawsze ja będę miał 5 pozycji (3 WKKDC i 2 WKKM) mniej do kupienia, czyli zaoszczędzę. Tylko potem niech TK nie oskarża klientów, że to przez nich jest mniej nowych komiksów wydawanych.