Autor Wątek: Thor  (Przeczytany 11456 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bazyliszek

Odp: Thor
« Odpowiedź #15 dnia: Śr, 27 Lipiec 2022, 00:00:10 »
@nori - tak jak Antek Socjalny pisze, ze wydanie runu Gilena razem z Siege to jest najlepsze wydanie, to ja uważam wręcz odwrotnie - run Gilena osobno i ewentualne Siege też. Nic by się nie stało gdyby wydać to w dwóch tomach a nie kleić na siłe jak np. Daredevila Zero.

Dark Avengers nie byłoby wydane ze środka, bo wynikają z Thunderbolts Elisa i Secret Invasion, które to komiksy już zostały wydane po polsku.

Offline buczanova

« Odpowiedź #16 dnia: Cz, 25 Grudzień 2025, 22:45:08 »
Hej, odkopie trochę wątek. Czy ktoś się orientuje, jakie są szanse na dodruk Thora Aarona? Czy lepiej isc w amerykańskie omnibusy?

« Odpowiedź #17 dnia: Cz, 25 Grudzień 2025, 23:53:39 »
Wydaje mi się, że Egmont mówił, że nie będzie już dodruków z okresu Marvel Now. Ja bym na twoim miejscu szedł w  Omnibusy
Sociale:
https://www.instagram.com/wayne_collector
Ten który nie załapał się na WKKM, bo był za mały 😉

Offline Xmen

« Odpowiedź #18 dnia: Cz, 25 Grudzień 2025, 23:58:23 »
Było w którymś nagraniu, że nie będzie dodruków komiksów z Marvel now
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #19 dnia: Pt, 26 Grudzień 2025, 07:32:20 »
Jedyną nadzieją dla ciebie jest MMH. Widziałem okładkę Bożej Bomby w jednej z zagranicznych edycji.No i drugi obieg. Na komiksowej Warszawie jeden sprzedawca ma zwykle dużo Marvel Now.

Offline dexxx30

« Odpowiedź #20 dnia: Pt, 26 Grudzień 2025, 10:31:10 »
Jedyną nadzieją jest raczej wydanie pozycji z Marvel Now w Marvel Classic. Thor Aarona czy Avengers Hickmana ma wg mnie szansę na powrót w tej formie.

Online Castiglione

« Odpowiedź #21 dnia: Pt, 26 Grudzień 2025, 11:11:48 »
Coś takiego gdzieś się przewinęło, że ważniejsze tytuły mogą kiedyś powrócić w nowej formie, kwestia, czy chce się czekać na to mityczne "kiedyś", które równie dobrze może nie nastąpić.

Online michał81

« Odpowiedź #22 dnia: Pt, 26 Grudzień 2025, 11:30:17 »
Jak Egmont to wznowi w tej formie to troll będzie mieć używanie przez rok, że dubel, że zajęło jakiś mityczny slot wydawniczy i najważniejsze że on już to ma mając całkiem w rzyci że inni mogą nie mieć, zapominając jak to sam miałczał o wznowienia komiksów których nie kupił bo był za smarkaty lub przespał, ale obwiniał o to ten zły Egmont zapominając, że mu Hachette tych komiksów i tak nie wydało. Nowy rok, nowe komiksy a troll zatrzymał się gdzieś w 2013 jakby nadejście Hachette zamieniło go w kamień jak wschód słońca zamienia trolle.

Wznowienie taki byłoby super, ale mogliby dokończyć serie po Straczynskim najpierw i domknąć wątki.