0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nieprawda, nic nie nabiera żadnego sensu. Trzy tomy, losowo umieszczanych wyrywków historii Supermana zebranych z okresu 70 lat, trzeba przemęczyć aby na ostatnich stronach dowiedzieć się, że to chochlik z piątego wymiaru manipuluje rzeczywistością. Sorry, ale nie.
Nie jest to historia, którą bym polecił, ale po przeczytaniu trzeciego tomu zrozumiałem (mniej więcej), o co w niej chodziło.
Ps. No i jeszcze jedna drobna pomyłka Pana Tomasza. Pierwsze słyszę, aby Superman golił się przy użyciu promieni słonecznych. Na pewno zdarzało się, że golił się przy użyciu swoich promieni cieplnych emitowanych z oczu, które odbijał od fragmentu swojej rakiety, ale promienie słoneczne? Nie wydaje mi się.
Pewnie miał na myśli Heat Vision, a z ust wyszło mu co innego.
HejW końcu DC wznawia historię Time and time again z Supermanem w lutym 2026 https://azylkomiksu.pl/p/77/687298/dc-finest-superman-time-and-time-again-tp-9781799508106-promocja-preorder--tomy-dc-.htmlPrzypomnę tylko, że u nas wydał to TM-Semic w Supermanach 5-8/93, czyli 32 lata temu! Mi się to super czytało w tamtych czasach.