Autor Wątek: Spider-Man  (Przeczytany 543525 razy)

Offline szulig

Odp: Spider-Man
« Odpowiedź #3570 dnia: Pn, 24 Listopad 2025, 20:09:42 »
Pełną kolekcje? Co masz na myśli, że pełne runy? Ja wolę czytać te warte uwagi, sam uwielbiam Spider-Mana, ale wolę kupować z nim runy i komiksy warte uwagi, a te słabe czy wręcz tragiczne (jak ten) zwyczajnie nie kupuję, bo szkoda mi na to pieniędzy i miejsca na półce.
Bycie komplecistą nie popłaca

https://www.webtoons.com/en/graphic-novel/the-amazing-spider-man-2022/list?title_no=8475&page=2

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #3571 dnia: Dzisiaj o 00:43:37 »
A już twój atak znów na to, że Egmont, bo wydaje to 1:1 tak jak zza oceanem po raz kolejny pokazuje brak twojego obeznania w temacie, i znów zaczynasz swoje bzdury, że jak nie maja konkurencji to wydają to tylko, żeby zarabiać  ;D

Beyond potrafili spiąć po dwa trejdy. Wcześniej wydali grube Polowanie czy Spisek klonòw. Dali grube Marvel Knights.Czyli jak chcą to potrafią. A takie cieniutkie tomy jak te dwa ostatnie albo wcześniej np. Rzeź Maksymalna to jest żyłowanie klientòw. W serii Avengers to samo. Przedwieczni i Sądny Dzień spoko a regularna seria to drogie cieniasy.

Tak, jestem komplecistą. Zbieram te runy jak są, mimo że i forma i treść mnie czasem wkurzają. Ale po tych 10 latach przecież nie przerwę. Jutro Family Bussines też kupię.

Offline Gustavus_tG

« Odpowiedź #3572 dnia: Dzisiaj o 11:19:07 »

Ci z Was którzy nie chcą za niego płacić, mogą przeczytać legalnie Spider-Mana Wellsa na Webtoonie.

I dzięki. W tej cenie można przeczytać