Wleciał katalog więc w gwoli podsumowania co nas czeka z naszym Pajączkiem do końca roku:
- w Sierpniu i Listopadzie dwa kolejne tomy
Amazinga Spencera, 12 tom Porwana Sieć i 13 tom Królewski Okup, osobiście odpuściłem kupowanie po 4 tomie więc nie mój target.
- Sierpień to też 4 tom
Amazinga Straczynskiego, wracamy do znakomitego poziomu po Sins Past, zeszyty z New Avengers i mini-crossover The Other. Czekam i będę kupował, 5 ostatni tom zgodnie z zapowiedzią niestety dopiero w 2025r

- Listopad kolejny
Epic Collection, Skradzione Życie, jest więc duża szansa, że w 2025r wejdziemy z Epicami z Sagi Klonów. Za Epici się planuję zabrać po skończeniu runu Straczynskiego. Trochę mi się ich już nagromadziło, ale wejdę sobie w lata 90 Pajączka bardzo chętnie, szczególnie teraz jak Epici idą sensownie i dziura została załatana i można to czytać chronologicznie

- Lipiec czyli jeszcze bez okładki, ale kapitalna informacja,
Marvel Knights Spider-Man! Osobiście obstawiam 12 zeszytowy run Millara, wreszcie dostaniemy całość, a nie 2/3 jak w WKKM gdzie dostaliśmy 8 zeszytów i zostaliśmy zostawieni na lodzie. Będę kupował na pewno. Swoją drogą jak to zobaczyłem miałem przed oczami narzekającego Bazyla, że znów 2/3 albumu to będzie dubel

Nie mam wydań WKKM, planowałem kupić, ale teraz zdecydowanie stawiam na wydanie Egmontu

- Listopad i
Spider Man/Deadpool autorstwa Joe Kelly'ego. No wreszcie! Nie wyszedł jak wychodził Marvel Now! Wyjdzie teraz, świetna informacja! Biorę na pewno!
I tak wygląda to na ten moment, nadal brak Milesa, może więc zapowiedzą go w Łodzi na 2025r?