na grudzień zapowiedziano The Amazing Spider-Man Epic Collections vol. 24: Invasion of the Spider-Slayers
Zawierający zeszyty: Amazing Spider-Man #368-377, Annual #27; Spider-Man/Dr. Strange: The Way to Dusty Death; Spider-Man Special Edition: The Trial of Venom,
czyli nadal brakuje vol. 16 oraz vol. 23, aby była ciągłość.
Troche rozczarowanie ale dzieki za info. Pozytywne jest to, ze nie ida do gory z jakims vol 28 tylko jednak zapychaja dziury. Taka decyzja zwieksza szanse na 16 i 23 w najblizszych wydaniach (jedno w 2023 a drugie w 2024 bo zapewne jeszcze tomy 9 i 10). A do konca 2022 Egmont ma jeszcze 21 i 22 do wydania i tak.
Pytanie czy inne firmy lokalizuja tez epic collection ASM? W jakichs innych krajach? Od ktorego tomu ida?
Ehh - Spider-Zabójcy. Wracają miłe wspomnienia gdy się to czytało i oglądało za dzieciaka. 
Bagley jakos mniej mi sie teraz podoba niz w latach 90tych, jest dobry ale juz nie robi na mnie tak pozytywnego wrazenia. A co do milych wspomnien to sobie przypomnij "cudownie ożywionych"* jak dla mnie to był pierwszy skok przez rekina. To oczywiscie jeszcze nie ten kaliber co klon ale juz wiedz, ze cos sie dzieje.
*Choc chyba tutaj bardziej wskazany bylby maly spoiler kto wstaje z martwych bo "niespodzianka" nie bedzie mila dla czytelnika, ktory traktowal historie pajaka powaznie