Autor Wątek: Old DC od Egmontu  (Przeczytany 34901 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xanar

Odp: Old DC od Egmontu
« Odpowiedź #150 dnia: Pn, 11 Maj 2020, 18:40:29 »
A ta kolekcja Batmanowa to Hachetteowa ma być czy Eaglemossowa ?  Bo jak Eaglemossowa to raczej nie będzie.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Cypher

« Odpowiedź #151 dnia: Pn, 11 Maj 2020, 18:56:07 »
A ta kolekcja Batmanowa to Hachetteowa ma być czy Eaglemossowa ?  Bo jak Eaglemossowa to raczej nie będzie.

W UK kolekcje i Eaglemoss mają sie dobrze.

https://shop.eaglemoss.com/hero-collector/dc/new

Wiem. A najlepsze że Mateusz wyłącza forum jak dodaje jakieś zapowiedzi Egmontu na stronę ;D

No "klik" musi być.

"Wkrótce polska kolekcja Spider-Mana od Hachette? Mamy potwierdzenie"  :) 1 kwietnia 2019 :)

https://www.facebook.com/comixxy/photos/a.399804087225600/723737281498944/?type=3&__tn__=H-R

ten "nius" (przekopiowany/skopiowany tutaj) naszego forumowego kolegi też niczego sobie  ::)

JanT

• Gość
« Odpowiedź #152 dnia: Pn, 11 Maj 2020, 18:56:32 »
To nawet nie wiesz :) A czemu jak Eaglemoss to raczej nie będzie?

Choć nie wiem czy się uśmiecha kupującym kolekcje w obecnej sytuacji wizyta listonosza raz na miesiąc, nie mówiąc już, że będą częstsze wizyty po odbiór paczki na poczcie.
A od innych wydawców jak kupujesz? :)

Offline xanar

« Odpowiedź #153 dnia: Pn, 11 Maj 2020, 18:56:36 »
No nie wiem, tak średnio się pasjonuje tym kolekcjami, jak jedną "brutalnie przerwali" to raczej w kolejną nie będą się pchać, zresztą po tym co tutaj wypisują to lekki problem z dostawami jest.

Offline SawiK

« Odpowiedź #154 dnia: Pn, 11 Maj 2020, 18:57:48 »
Ciekawe jak by wyglądała tu rozmowa gdyby Egmont zdecydować się wydać Batman Miecz Azraela i Batman Venom. Oba nadają się do Deluxa i oba to "Old DC" które można wydać w formie Hitmana.
Z innej beczki udało się wyczekać publikacji Gren Arrowa w Deluxue który jest z Nowego DC, teraz wchodzi Swamp Thing, czyżby był cień szansy na Aquamana z N52 w przyszłości 🤔

JanT

• Gość
« Odpowiedź #155 dnia: Pn, 11 Maj 2020, 18:58:05 »
A po tych wpisach wyglądasz na największego pasjonata. Ale to może Bazyla a nie kolekcji :)

Ciekawe jak by wyglądała tu rozmowa gdyby Egmont zdecydować się wydać Batman Miecz Azraela i Batman Venom. Oba nadają się do Deluxa i oba to "Old DC" które można wydać w formie Hitmana.
Właśnie zależy gdzie by to zapowiedział :)

Z innej beczki udało się wyczekać publikacji Gren Arrowa w Deluxue który jest z Nowego DC, teraz wchodzi Swamp Thing, czyżby był cień szansy na Aquamana z N52 w przyszłości 🤔
Omega Men jeszcze. Na pewno jest szansa na Aquamana.

ten "nius" (przekopiowany/skopiowany tutaj) naszego forumowego kolegi też niczego sobie  ::)
I był nawet proszony o zmianę (przez ptaszki :) ) i miał w pędzlu.
« Ostatnia zmiana: Pn, 11 Maj 2020, 19:02:42 wysłana przez JanT »

ramirez82

• Gość
« Odpowiedź #156 dnia: Pn, 11 Maj 2020, 19:06:30 »
Omega Men jeszcze.

Na pewno Omega Men jest z N52?

Offline Cypher

« Odpowiedź #157 dnia: Pn, 11 Maj 2020, 19:11:07 »
I był nawet proszony o zmianę (przez ptaszki :) ) i miał w pędzlu.

Bo 'fajk niusa' puścił i też 'klik' był ... ale niektórzy się dowartościowali.

No to z 52 już lepiej 'Batman and Robin'.
Batman jak wiadomo się sprzeda i nie ramota jak 'Knightfall'. :)

https://www.comixology.eu/Batman-and-Robin-2011-2015-Vol-1-Born-To-Kill/digital-comic/48299

Póżny ale N52, tyle że to nie jest wydawane dlatego, żo to N52 tylko, że T. King to trzaskał.

JanT

• Gość
« Odpowiedź #158 dnia: Pn, 11 Maj 2020, 19:12:40 »
Tak.

No to z 52 już lepiej 'Batman and Robin'.
Batman jak wiadomo się sprzeda i nie ramota jak 'Knightfall'. :)
Już ma nie być serii w DC Deluxe. To też jest w kolekcji Batmana.

ramirez82

• Gość
« Odpowiedź #159 dnia: Pn, 11 Maj 2020, 19:16:11 »
Ja po Green Arrow i Swamp Thing, z N52 chyba najbardziej chciałbym Batwoman J.H. Williamsa III, poprzedzając ją Elegy pisaną przez Rucke.

Offline xanar

« Odpowiedź #160 dnia: Pn, 11 Maj 2020, 19:19:08 »
A po tych wpisach wyglądasz na największego pasjonata. Ale to może Bazyla a nie kolekcji :)
Kiedyś jedną kolekcję przez pewien czas kupowałem, to trochę się znam  :) Jeżeli pewna osoba, o której nie rozmawiamy :) pisze po raz któryś tam to samo to siłą rzeczy zostają takie śmieszne rzeczy w głowie.  :)

JanT

• Gość
« Odpowiedź #161 dnia: Pn, 11 Maj 2020, 19:23:05 »
Ja po Green Arrow i Swamp Thing, z N52 chyba najbardziej chciałbym Batwoman J.H. Williamsa III, poprzedzając ją Elegy pisaną przez Rucke.
Animal Man najbardziej. Dawaj Egmont omniaka za 200 zł lub więcej. Najlepsza rzecz do testów :)

to siłą rzeczy zostają takie śmieszne rzeczy w głowie.  :)
To stajesz się tą osobą  ;D

ramirez82

• Gość
« Odpowiedź #162 dnia: Pn, 11 Maj 2020, 19:46:40 »
Animal Mana Lemire też bym chciał oczywiście, ale w DC Deluxe, to prędzej jak Planetary, w dwóch tomach, choć nie było takiego wydania.

Offline SawiK

« Odpowiedź #163 dnia: Pn, 11 Maj 2020, 19:47:41 »
Animal Man najbardziej. Dawaj Egmont omniaka za 200 zł lub więcej. Najlepsza rzecz do testów :)
W sumie taki bonus z New52 mile widziany w Deluxie. Teraz Swamp Thing to faktycznie najlepszym rozwiązaniem było by w przyszłym roku Animal Mana.
Aquaman pozniej akurat pod premiere kinowa, A2 do kin przypływa chyba w 2022.
I dalej Batwoman / Batman & Robin moze akurat Egmont zdecyduje się do tego czasu run Morrisona wydać i się zazębi  8)
« Ostatnia zmiana: Pn, 11 Maj 2020, 19:52:06 wysłana przez SawiK »

JanT

• Gość
« Odpowiedź #164 dnia: Pn, 11 Maj 2020, 19:51:24 »
DC Deluxe (w większości) i tak jest skierowane do takiego odbiorcy gdzie cena nie byłaby barierą. To też kosztowałoby taniej niż dwa tomy. Jako album 2000  ;)

Batwoman i Batman & Robin to długie serie.
« Ostatnia zmiana: Pn, 11 Maj 2020, 19:53:49 wysłana przez JanT »