A ta kolekcja Batmanowa to Hachetteowa ma być czy Eaglemossowa ? Bo jak Eaglemossowa to raczej nie będzie.
Wiem. A najlepsze że Mateusz wyłącza forum jak dodaje jakieś zapowiedzi Egmontu na stronę
"Wkrótce polska kolekcja Spider-Mana od Hachette? Mamy potwierdzenie" 1 kwietnia 2019
Choć nie wiem czy się uśmiecha kupującym kolekcje w obecnej sytuacji wizyta listonosza raz na miesiąc, nie mówiąc już, że będą częstsze wizyty po odbiór paczki na poczcie.
Ciekawe jak by wyglądała tu rozmowa gdyby Egmont zdecydować się wydać Batman Miecz Azraela i Batman Venom. Oba nadają się do Deluxa i oba to "Old DC" które można wydać w formie Hitmana.
Z innej beczki udało się wyczekać publikacji Gren Arrowa w Deluxue który jest z Nowego DC, teraz wchodzi Swamp Thing, czyżby był cień szansy na Aquamana z N52 w przyszłości 🤔
ten "nius" (przekopiowany/skopiowany tutaj) naszego forumowego kolegi też niczego sobie
Omega Men jeszcze.
I był nawet proszony o zmianę (przez ptaszki ) i miał w pędzlu.
Ciekawe jak by wyglądała tu rozmowa gdyby Egmont zdecydować się wydać Batman Miecz Azraela i Batman Venom. Oba nadają się do Deluxa i oba to "Old DC" które można wydać w formie Hitmana. Z innej beczki udało się wyczekać publikacji Gren Arrowa w Deluxue który jest z Nowego DC, teraz wchodzi Swamp Thing, czyżby był cień szansy na Aquamana z N52 w przyszłości 🤔
Na pewno Omega Men jest z N52?
No to z 52 już lepiej 'Batman and Robin'. Batman jak wiadomo się sprzeda i nie ramota jak 'Knightfall'.
A po tych wpisach wyglądasz na największego pasjonata. Ale to może Bazyla a nie kolekcji
Ja po Green Arrow i Swamp Thing, z N52 chyba najbardziej chciałbym Batwoman J.H. Williamsa III, poprzedzając ją Elegy pisaną przez Rucke.
to siłą rzeczy zostają takie śmieszne rzeczy w głowie.
Animal Man najbardziej. Dawaj Egmont omniaka za 200 zł lub więcej. Najlepsza rzecz do testów