"Nie mam co kupować" - wielu z nas sporo dałoby za taki stan

Przynajmniej nie masz problemów ze znajdowaniem kasy na komiksy i kurczącym się miejscem na półce

Wiesz, skoro w 2022 wyjdzie za mało komiksów dla Ciebie, zawsze możesz spróbować nowych serii - a nuż znajdziesz coś, co Ci podpasuje. Ja na przykład w tym roku z samego Egmontu mam do zebrania jeszcze komiksy Star Wars, Smerfy, Lucky Luke'a, Garfielda, Kaczogród, Czarodziejów i ich dzieje, Mikiego od Glenat, Usagiego Yojimbo, kryminały Agathy Christie, integrale Kajka i Kokosza, Bazyliszki i Ekspozyturę Rygor, Luca Juniora, Ultimate Spider-Mana, Młodość Blueberry'ego, Kapitana Amerykę... i rozważam jeszcze Knightfall i Daredevila Waida. Jak zaczniesz badać bliżej ofertę różnych wydawnictw, to bardzo możliwe, że prędzej będziesz miał kłopoty z klęską urodzaju niż z klęską niedoboru

EDIT:
Pytał ktoś Kołodziejczaka przy okazji tego katalogu co będzie z wcześniejszymi Spiderami?
Nie za bardzo było jak pytać, bo Egmont po prostu wrzucił katalog na stronę i tyle

Najszybsza okazja na takie pytania będzie chyba, jeśli Egmont będzie miał swoje spotkanie na Komiksowej Warszawie pod koniec tego miesiąca... albo może TK zrobi filmik o Spider-Manie w tym swoim cotygodniowym cyklu i coś zdradzi