Widzisz SawiK, dla ciebie to kolekcja dubli bo masz WKKM, TM-Semici itp. Ale nie każdy ma te wydania i dla niektórych będzie to dobra okazja do zapoznania się u nas z tymi komiksami w przystępnej cenie i w miarę spoko wydaniu. Bo tak, kolekcje moim zdaniem to spokow wydania. Jasne, czasami Hachatte skopie, ale tak wypominasz im te pomieszanie teksów, tekst nie w dymkach, strony w innej kolejności - na 82 tomy BiZ w ilu miałeś takie sytuacje? Dwóch? Może trzech? Wypominasz też Egmontowi to, że od dwóch lat w każdym komiksie na czarnych stronach jest biały proszek, i to nawet w komiksach za 200zł okładkowe?
Pseudo dodatki - no tak, czyli jak Egmont daje dodatki do komiksów to jest cudownie, jak Hachatte daje je to pseudo

A moim zdaniem te dodatki są fajne, zawsze fajnie poczytać coś takiego niż dostać goły komiks i tyle.
Więc nie dziwię się, że zachęca do tej kolekcji. Bo może to być fajny punkt wejścia dla ludzi którzy nie mają poprzednich kolekcji Marvela. Ja sam będę brał pewnie te tomy które będą mnie interesować i pewnie w większości będą to dla ciebie duble bo już je masz, a dla mnie nie będą i z miłą chęcią się z nimi zapoznam u nas.