Jakieś takie niepotrzebne mi się to wydaje na naszym runku. Dubel na dublu 
Must Have składa Panini. I wykorzystuje to co tam ma w składziku. Oczywiście jest dużo dubli, tak jak w Ultimate czy Marvel Legendary. A tu przecież tak @wayne narzekał że on miał tylko 16-17 lat za czasów WKKM i nie mógł mamy poprosić, żeby mu kupiła jakieś tomy. Dziś czytałem, że Av vs X jest za drogie na Allegro. No to teraz nie będzie.

Oczywiście dziś ja nie potrzebuję drugich wydań albo entych wydań po TM-Semic, Musze, Egmoncie i Hachette. Ale trochę premier jest, test się zaczyna premierowo i te tytuły oczywiście bym brał.
A co w takim razie będzie w pierwszych dwóch, skoro ta miniseria "Spider-Men Vol 1 (2012)" znajduje się w trejdzie "MILES MORALES ULTIMATE SPIDER-MAN ULTIMATE COLLECTION TP VOL 01" i będzie się znajdować w "Modern Era Epic Collection: Miles Morales: Spider-Man Vol 1"?
Ale to po złożeniu tego z tomem WKKM, to może być cała zawartość 1 tomu i nie trzeba będzie go kupować od Egmontu.
Kupiłby ktoś dla mnie pierwszy numer tej kolekcji?
Pisz do Motyla, bo on jest z Lublina.

Cena rośnie bo jest inflacja. Popatrzcie jak gwałtownie skoczyła cena Giganta, która wynosi już 25 zł. To samo z resztą komiksów Egmontu. Który ich komiks twardookładkowy superhero kosztuje teraz 54 zł? Ja sobie nie przypominam takiego z tego roku. Poza tym z Empik Premium będzie to koszt ok 45 zł a nie 54.
Tylko jedna sprawa. Żeby to ruszyło w przyszłym roku, to test musiałby pójść bardzo dobrze. Czyli trzeba by pójść do tych Inmedio, Kolporterów i Światów Prasy i wykupić wszystko do cna. W Trójmieście i Lublinie. Mnie niestety tam nie ma, więc cała nadzieja w innych rezydentach. Jeśli to się nie stanie to ten test może podzielić los nieodżałowanej Kolekcji Spider-Mana.