Autor Wątek: Bohaterowie i Złoczyńcy. Kolekcja komiksów DC  (Przeczytany 749033 razy)

Offline sneider

Odp: Bohaterowie i Złoczyńcy. Kolekcja komiksów DC
« Odpowiedź #825 dnia: Wt, 31 Sierpień 2021, 13:46:43 »
a może ktoś by się przeszedł do empiku i sprawdził?

Ja kupowałem Red Skulla i Doctora Dooma i zapłaciłem 33 z kawałkiem. Nie wiem jak BIZDC, ale zakładam że kategoria ta sama, więc poczekałbym z wyrokowaniem jak wyjdzie następny tom i ceny będa normalne, bo za SBM można było spokojnie nabić zniżkę

@edit: w sumie to sprawdziłem i już na pierwszym tomie jest obniżka, także można spokojnie kupować z premium

Offline Kamiloss

« Odpowiedź #826 dnia: Wt, 31 Sierpień 2021, 14:48:00 »
Czyli da się czy się nie da? Komiks może mają pod książki? Albo kolekcje rządzą się swoimi prawami.

Offline sneider

« Odpowiedź #827 dnia: Wt, 31 Sierpień 2021, 14:48:38 »
Czyli da się czy się nie da? Komiks może mają pod książki? Albo kolekcje rządzą się swoimi prawami.

da się, jest w kategorii komiks

Online Castiglione

« Odpowiedź #828 dnia: Wt, 31 Sierpień 2021, 14:56:37 »
O tym mówiłem. Inaczej założyłbym sobie Empik premium już 2 lata temu, jak jeszcze w Gdańsku byłem. A 15% rabatu na całą resztę ich oferty, to jest nic, bo przecież w każdej księgarni internetowej masz 30%, a w wybranych powyżej 30%. Bezpłatną dostawę do salonu masz i bez premium, więc nie wiem, kto i dlaczego miałby płacić za takie konta.
Nie wiem jak jest teraz, bo ostatnio mniej kupuję, ale jeszcze jakiś czas temu nowości od Egmontu były na empik.com bardzo opłacalne, nie wiem nawet czy nie najtańsze na rynku.

Offline Voitas

« Odpowiedź #829 dnia: Wt, 31 Sierpień 2021, 15:16:27 »
Dalej są opłacalne, ale rabaty często się zmieniają. Trzeba polować :)

Offline Motyl

« Odpowiedź #830 dnia: Wt, 31 Sierpień 2021, 16:05:39 »
Kupony rabatowe dają zniżkę na prasę, z takim kuponikiem tomy kolekcji są za 31,99 zł. Promocja trwa od listopada zeszłego roku do odwołania. Na razie kupony przy zakupach online przychodzą bez problemu. Ich termin wykorzystania to na ogół dwa tygodnie.

Offline miragepl89

« Odpowiedź #831 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 00:19:36 »
Problem w tym, że ten kupon możesz wykorzystać tylko wtedy, gdy odbierasz zamówienie. W sensie - tego samego dnia. A przynajmniej to wynika z regulaminu.

Offline Darth_Simon

« Odpowiedź #832 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 07:32:57 »
Ciekawa rzecz. W kiosku w którym kupuję komiksy mieli 6 egzemplarzy tomu 1 i im się wyprzedal. Musieli więc domówić. Może będzie z tego jakieś zainteresowanie a może to po prostu był bardzo tani Batman
Dark side of the Force is the pathway to many abilities some consider to be unnatural - Chancelor Palpatine to Anakin Skywalker

Offline Voitas

« Odpowiedź #833 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 07:50:31 »
U mnie w Empiku w poniedziałek było chyba 5 sztuk. Raczej nie domawiali :-)

Offline Pestak

« Odpowiedź #834 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 08:19:45 »
Ciekawa rzecz. W kiosku w którym kupuję komiksy mieli 6 egzemplarzy tomu 1 i im się wyprzedal. Musieli więc domówić. Może będzie z tego jakieś zainteresowanie a może to po prostu był bardzo tani Batman

Może do twojego miasta przyjechał użytkownik Bazyliszek, który ostatnio chwalił się że kupił 5 egzemplarzy pierwszego numeru kolekcji😉

Offline Teli

« Odpowiedź #835 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 08:44:05 »
O pięciu wiadomo oficjalnie. Ile nakupił naprawdę tego nie wie nikt.

Offline KeyserSoze

« Odpowiedź #836 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 09:21:12 »
Problem w tym, że ten kupon możesz wykorzystać tylko wtedy, gdy odbierasz zamówienie. W sensie - tego samego dnia. A przynajmniej to wynika z regulaminu.
Nie trzeba tego samego dnia. Ważne żeby był aktualny. Wielokrotnie sprawdzone.

Offline Lipa

« Odpowiedź #837 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 09:25:30 »
Kupon jest wielokrotnego użytku? Miałby ktoś?

Offline Motyl

« Odpowiedź #838 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 09:43:20 »

Nie jest to prawdą. Kupon realizujesz w momencie, kiedy chcesz do daty na nim widniejącej. Np. Dostajesz sms o nadejściu twojego zamówienia z dniem 1 września, w smsie masz link do kuponu i ma on datę wykorzystania do 13.09. I możesz go wykorzystać do tego ostatniego dnia wpisanego na kuponie. Mało tego, możesz go wykorzystać jeszcze przed odebraniem zamówienia, za które otrzymałeś kupon.

Kupon jest jednokrotnego użytku.

Offline Mateusz

Zapraszamy na https://Filmozercy.com - serwis z najnowszymi newsami ze świata kina oraz ciekawymi filmowymi i komiksowymi artykułami