Autor Wątek: Bohaterowie i Złoczyńcy. Kolekcja komiksów DC  (Przeczytany 749120 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sneider

Odp: Bohaterowie i Złoczyńcy. Kolekcja komiksów DC
« Odpowiedź #855 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 17:06:00 »
Weź nakręć filmik następnym razem, jak ty to kupujesz 15% taniej, skoro to jest kategoria prasa. Nie wiem jakim sposobem ci się to udaje.

masz screena ze sklepu, ile wy ludzie dowodów jeszcze potrzebujecie? xD czy tu serio nie ma jednej osoby z premium, serio?

Offline xanar

« Odpowiedź #856 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 17:10:19 »
Wszyscy gardzą tym korpo sklepem :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #857 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 17:30:36 »
Ponieważ w regulaminie jest wyraźnie napisane, że zniżka Empik Premium nie obejmuje prasy, czyli tylko tego co bym tam chciał kupować, to nie brałem Empik Premium. Chyba logiczne. A ty niby kupujesz tą prasę ze zniżką i to mnie intryguje.

Offline Voitas

« Odpowiedź #858 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 19:04:53 »
Miałem premium i zrezygnowałem jak zlikwidowali cashback. Nie naliczają już nowych zakupów. Maila oficjalnego wysylali w tej sprawie.

Offline bibliotekarz

« Odpowiedź #859 dnia: Cz, 02 Wrzesień 2021, 12:21:19 »
Jeśli po 10. tomie będziemy szli listą brytyjską to tak sobie patrzę, że Nieskończony Kryzys może co prawda będziemy mieli po kolei, ale Latarnie Johnsa już z pewnością nie. Idąc wydaniami polskimi trzeba by to czytać tak:

0. Uniwersum DC wg Alana Moore'a (Egmont, ewentualnie Tales of the Green Lantern Corps BiZ?)
0. Tajna geneza (WKKDC 23)
1. Odrodzenie (BiZ)
2. Zemsta Green Lanternów (WKKDC 68)
3. Poszukiwany Hal Jordan (WKKDC 73)
4. Wojna Korpusu Sinestro 1 i 2 (BiZ)
5. Najczarniejsza noc (Egmont)

Chyba, że z polskiej wersji całkiem wylatuje tom Green Lantern: Rebirth (i Tales of the Green Lantern Corps?).
« Ostatnia zmiana: Cz, 02 Wrzesień 2021, 12:30:31 wysłana przez bibliotekarz »
Batman returns
his books to the library

Offline laf

« Odpowiedź #860 dnia: Cz, 02 Wrzesień 2021, 13:08:26 »
Pomiędzy oboma zerami można jeszcze dodać Emerald Twilight. Bardzo ważny tom dla Green Lanterna. Jest na liście hiszpańskiej, niestety nie znalazłem listy angielskiej. Ktoś może podrzucić link?

Offline Fanatyk_2004

« Odpowiedź #861 dnia: Cz, 02 Wrzesień 2021, 13:38:24 »
Nie wiem jak empik premium, ale kody -20% które przychodzą smsem jak najbardziej działają w wypadku kolekcji Bohaterowie i Złoczyńcy....

Offline Kamiloss

« Odpowiedź #862 dnia: Cz, 02 Wrzesień 2021, 14:09:44 »
Nie wiem jak empik premium, ale kody -20% które przychodzą smsem jak najbardziej działają w wypadku kolekcji Bohaterowie i Złoczyńcy....

A jak taki kod można dostać?

Offline laf

« Odpowiedź #863 dnia: Cz, 02 Wrzesień 2021, 14:22:33 »
A jak taki kod można dostać?
Zamawiając coś online i odbierając paczkę w Empiku. Kod obowiązuje tylko na zakupy stacjonarne.

Bardzo zgrabnie wyjaśnił to @Motyl
Nie jest to prawdą. Kupon realizujesz w momencie, kiedy chcesz do daty na nim widniejącej. Np. Dostajesz sms o nadejściu twojego zamówienia z dniem 1 września, w smsie masz link do kuponu i ma on datę wykorzystania do 13.09. I możesz go wykorzystać do tego ostatniego dnia wpisanego na kuponie. Mało tego, możesz go wykorzystać jeszcze przed odebraniem zamówienia, za które otrzymałeś kupon.

Kupon jest jednokrotnego użytku.

Offline Kamiloss

« Odpowiedź #864 dnia: Cz, 02 Wrzesień 2021, 15:10:14 »
Zamawiając coś online i odbierając paczkę w Empiku. Kod obowiązuje tylko na zakupy stacjonarne.

Bardzo zgrabnie wyjaśnił to @Motyl

Czyli konto premium nie jest potrzebne? Wystarczy złożyć zamówienie online? Wtedy kiedy realizuje ten kupon? Przy odbiorze?

Offline OokamiG

« Odpowiedź #865 dnia: Cz, 02 Wrzesień 2021, 15:19:10 »
Kod można zrealizować na zakupy w salonie, po odebraniu zamówienia online.

Offline laf

« Odpowiedź #866 dnia: Cz, 02 Wrzesień 2021, 15:33:08 »
Czyli konto premium nie jest potrzebne? Wystarczy złożyć zamówienie online? Wtedy kiedy realizuje ten kupon? Przy odbiorze?
1. Składasz zamówienie on-line na cokolwiek. Gwoli przypomnienia: Empik ma niezłą promocję na różne tytuły Egmontu. Teraz np. 1. tom Lucyfera jest z rabatem 37%.
2. W informacji o odbiorze zamówienia dostajesz link do wygenerowania kodu na 20%. Kod obowiązuje wyłącznie na zakupy w sklepie stacjonarnie i obejmuje, jeśli się nie mylę, całą ofertę występującą w danym sklepie. A więc na kolekcje również, pod warunkiem że są akurat dostępne w sklepie.
3. Najlepiej wykorzystać ten kod w momencie odbioru zamówienia (po co dymać dwa razy 😉), ale jak już to opisał @Motyl kod jest ważny znacznie dłużej.

Offline Kamiloss

« Odpowiedź #867 dnia: Cz, 02 Wrzesień 2021, 16:21:11 »
Dzięki za info. Czyli jak rozumiem wystarczy zamówić i nawet to konto premium nie jest potrzebne.. W takim razie spoko na każdym tomie można zaoszczędzić 8 zł. To sporo.

Offline Darth_Simon

« Odpowiedź #868 dnia: Pt, 03 Wrzesień 2021, 12:21:57 »
Widziałem że niektórzy w prenumeracie dostali już nawet tom 5 który oficjalną premierę ma miec w październiku. Ciekawe czy ten trend się utrzyma i w prenumeracie będzie przynajmniej 1 tom do przodu. Ogólnie po zakończeniu WKKDC myślałem że żadna kolekcja mnie już nie zainteresuje a teraz odczuwam zaskakujące mnie samego podekscytowanie kolejnymi tomami.
Dark side of the Force is the pathway to many abilities some consider to be unnatural - Chancelor Palpatine to Anakin Skywalker

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #869 dnia: Pt, 03 Wrzesień 2021, 20:02:23 »
Dobry filmik prezentujący pierwsze 4 tomy Kolekcji