Autor Wątek: Lanterns (2026)  (Przeczytany 2278 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Online Adolf

Lanterns (2026)
« dnia: Śr, 04 Marzec 2026, 22:00:45 »

Szykuje się hicior! Ja to wiem! Przyziemna sprawa ponad efekciarskie akcje, to jest to czego potrzebujemy!

Offline misiokles

Odp: Lanterns (2026)
« Odpowiedź #1 dnia: Śr, 04 Marzec 2026, 22:08:58 »
Ale ten Aaron Pierre ma fajne oczy - jest w nich coś obcego i magnetyzującego!

Offline Gustavus_tG

« Odpowiedź #2 dnia: Cz, 05 Marzec 2026, 08:50:34 »
Qrcze fajny ten trailer, taki niezmanierowany, na luzie, akcja widać idzie swoim tempem, a nie na złamanie karku. Zapowiada się niezły serial w typie tych buddy movies, ale w świecie superbohaterów.

Offline Saruto

« Odpowiedź #3 dnia: Cz, 05 Marzec 2026, 09:15:54 »
Jak dla mnie trailer dość nudny. Zobaczymy czy coś z tego wyciągną.

Online Castiglione

« Odpowiedź #4 dnia: Cz, 05 Marzec 2026, 12:10:25 »
Według mnie wygląda ciekawie, sprawdzę.

Offline WolfSazen

« Odpowiedź #5 dnia: Cz, 05 Marzec 2026, 12:30:20 »
Zajebisty zwiastun nowego sezonu "Detektywa".. a nie czekaj, to ma być serial o Zielonych Latarniach? To chyba ktoś nie przeczytał ani jednego zeszytu z nimi.

Offline Dracos

« Odpowiedź #6 dnia: Cz, 05 Marzec 2026, 14:16:26 »
Zajebisty zwiastun nowego sezonu "Detektywa".. a nie czekaj, to ma być serial o Zielonych Latarniach? To chyba ktoś nie przeczytał ani jednego zeszytu z nimi.

Ja nie czytałem czyli w sam raz jestem targetem :P

Offline WolfSazen

« Odpowiedź #7 dnia: Cz, 05 Marzec 2026, 14:45:56 »
Ja nie czytałem czyli w sam raz jestem targetem :P

Pewnie tak, tylko nigdy nie zrozumiem po co podpinac się pod jakąs markę skoro mamy ją całkowicie gdzieś i w sumie to niewiele z niej chcemy wziąć.

Offline Dracos

« Odpowiedź #8 dnia: Cz, 05 Marzec 2026, 15:37:21 »
Takie samo mam pytanie gdy ekranizowany jest jakikolwiek serial bądź film fantasy/sci-fi bardzo rzadko podchodzą z szacunkiem do pierwowzoru. Jakbym miał zgadywać to chyba po prostu łatwiej jest klecić jakiś scenariusz tym nieudacznikom którzy za to się biorą, plus rozpoznawalność marki ma swoje plusy przy promocji.

Online Castiglione

« Odpowiedź #9 dnia: Cz, 05 Marzec 2026, 15:52:12 »
Jak na razie wyszedł 2-minutowy zwiastun, nie wiadomo, co faktycznie będzie się działo w samym serialu. Poza tym w ostatnich latach był aż nadmiar produkcji, które wyglądały "komiksowo", więc ja tam chętnie przyjmę coś w innym stylu, zresztą same komiksy mają tyle alternatywnych wersji, że nie widzę problemu.

Offline Yorik

« Odpowiedź #10 dnia: So, 07 Marzec 2026, 20:48:36 »
Wygląda jakby David Goyer odpowiadał za projekt, obdzierając ze wszystkiego co komiksowe. A wtórował mu Scott Buck, twórca serialowych Inhumans i Iron Fista. Ale jest dwóch świetnych aktorów w rolach głównych, a twórcy (Damon Lindelof, Tom King) są gwarancją jakości. To na pewno będzie dobry serial, ale czy tak wymarzyłem sobie powrót lore GLC na ekrany po traficznym filmie z Reynoldsem... nie. Nie zmienia to faktu że będę oglądać pierwszy odcinek w dniu premiery. Mam nadzieje że serial podłoży grunt pod przyszły kinowy blockbuster z tymi postaciami.
"Go ahead....I've had to deal with worse."

Ave Bazyliszek. W naszych sercach zostaniesz nieważne ile banów dostaniesz.

Offline misiokles

« Odpowiedź #11 dnia: Nd, 08 Marzec 2026, 21:41:17 »
Jest też opcja, że pierwszy trailer nic właściwie nie pokazał z fabuły.

Online Adolf

« Odpowiedź #12 dnia: Pn, 09 Marzec 2026, 20:21:25 »
Jest też opcja, że pierwszy trailer nic właściwie nie pokazał z fabuły.

Ja myślę, że pokazał dokładnie to co miał pokazać. Żaden element nie był przypadkowy-fani mają debatować i zastanawiać się co jest grane.