Ten człowiek, to zero konkretów. Pre-order nadal dostępny, a dla mnie 20 czy 22 miało duże znaczenie w kwestii kasy.
Też uważam, że terminy powinny zostać dotrzymywane. No bo po co ogłaszać czas, kiedy można zamówić preorder, kiedy się go ostatecznie nie weryfikuje? Exlibris też mógłby zostać już udostępniony, żeby móc ocenić jak wygląda. Ogólnie Droga to taka pułapka. Mandioca chciałby maksymalnie zarobić, czyli sprzedać w ^&*% egzemplarzy, najlepiej właśnie w preorderach. Z drugiej strony ciężko ocenić ilu ludzi zamówi tą wypasioną wersję, bo dwóch poprzednich było lekko trzy tysie. Czyli przeciągną przedsprzedaż na tyle ile mogą, natomiast czy to ma sens? Nie wiem, bo raczej zlecenie do drukarni we Francji poszło już na pewno.
A tak na serio? Czekacie na to trzecie wydanie? Bo ja tak, dlatego że kolorowej wersji jeszcze nie czytałem, natomiast... komiks pod względem graficznym dzieli i rządzi, jednak lektura scenariusza za drugim razem już tak mocno nie siada. Jest dobrze-poprawnie, natomiast hype pewnie będzie taki, że za kilka miesięcy to będzie topka na forum 2024 roku.
Może to będzie kontrowersyjna teza, jednak moim zdaniem inne komiksy Manu oferują pod tym względem zdecydowanie więcej, a takiego szumu wokół nich nie było.