Ale oczywiście Itachi, Death i inni wola stosowac bazylianską filozofie "ja mam komiks, wiec nie mozna robic dodruku wersji ktora mam, bo to dubel. Ja nie mam zakladki, to trzeba zrobic dodruk, bo nalezy mi sie!"
Od kilku dni nie zabieram głosu w tym temacie, więc nie rozumiem po co mnie znowu przywołujesz do dyskusji. Co chciałem, to napisałem. Ale widzę że pewien poziom trzymasz i jak zawsze wprowadzasz użytkowników w błąd, Mandioca sama poinformowała że idzie dodruk i zrobiła to po fakcie. To już nawet najwięksi zapaleńcy, nie mieli czasu na reakcję xd

Lepiej znowu rozgrzebywać temat, zamiast opierać się na faktach. Druga sprawa, jeżeli ktoś nie widzi w różnicy w obu przypadkach, to żaden psychiatra tutaj nie pomoże. Po pierwsze to zwalanie winy na Motyle Książkowe, że nie ogarniają wysyłek jest słabe, bo chyba nie pracują tam ludzie którzy nie potrafią połączyć dwóch kropek czyli spakować komiksu z odpowiednią zakładką, może po prostu opierali się na informacjach jakie otrzymali od Mandioci? Po drugie, Wydawca znowu trolluje na fb, jakie to zajebiste komiksy będą w przyszłości, a nie ma czasu na odpisanie ludziom, którzy jeszcze czekają na swoje komiksy/zakładki. Po trzecie, jeżeli obiecali zakładki do komiksu, a powydawali je przez pomyłkę innym, to chyba oczywiste że muszą je dodrukować. Wersji b&w miało być 500 sztuk, a ostatecznie stanęło na 560.
Ostatnia rada dla Ciebie, przestań już jęczeć i zaczepiać w tym wątku. Bo Twoich wypocin nie da się czytać.