Autor Wątek: Wydawnictwo Mandioca  (Przeczytany 566345 razy)

Offline Death

Odp: Wydawnictwo Mandioca
« Odpowiedź #2355 dnia: Nd, 21 Kwiecień 2024, 18:27:47 »
Dlatego że zakladki były limitowane, a przeciez nie mozna dodrukowywac limitowanych rzeczy, to brak honoru! To jest jedna i ta sama sprawa.
Pewnie, że mandioca nawalila, skoro nie dostarczyla obiecanych zakladek. I jak najbardziej  - nalezy się rekompensata preorderowiczom, którzy zamowili komiks z zakladka.
Tylko jakby rzeczywiscie mieli honor, o ktorym tak chetnie i licznie pisza, to sami napisaliby do mandioci "dajcie nam kod z wiekszym rabatem na kolejne zakupy, plakat, mozliwosc zlozenia preorderow przed innymi, jakies plansze z grafikami, ktorych nie bylo w komiksie itd. ale nie robcie dodruku LIMITOWANEJ zakladki, bo tak jak byliśmy przeciwni dodrukowi limitowanego komiksu, tak samo nie zgadzamy sie na dodruk limitowanej zakladki. Zrekompensujcie nam to w inny sposób."
Ale oczywiście Itachi, Death i inni wola stosowac bazylianską filozofie "ja mam komiks, wiec nie mozna robic dodruku wersji ktora mam, bo to dubel. Ja nie mam zakladki, to trzeba zrobic dodruk, bo nalezy mi sie!"
Jak już wycierasz sobie mordę moim nickiem, to przynajmniej czytaj posty ze zrozumieniem i nie kłam. Ja miałem wywalone na limitowanie tego albumu i było mi totalnie obojętne ile osób będzie miało ten album.

Reszty twoich wypocin nie skomentuję, bo napisałeś tyle głupot, że czytanie tego jest mordęgą.

Online Ty_draniu

« Odpowiedź #2356 dnia: Nd, 21 Kwiecień 2024, 18:33:42 »
Dlatego że zakladki były limitowane, a przeciez nie mozna dodrukowywac limitowanych rzeczy, to brak honoru! To jest jedna i ta sama sprawa.

Możesz wskazać gdzie i kiedy wydawnictwo informowało że zakładki są limitowane?

Offline Itachi

« Odpowiedź #2357 dnia: Nd, 21 Kwiecień 2024, 18:34:55 »
Ale oczywiście Itachi, Death i inni wola stosowac bazylianską filozofie "ja mam komiks, wiec nie mozna robic dodruku wersji ktora mam, bo to dubel. Ja nie mam zakladki, to trzeba zrobic dodruk, bo nalezy mi sie!"

Od kilku dni nie zabieram głosu w tym temacie, więc nie rozumiem po co mnie znowu przywołujesz do dyskusji. Co chciałem, to napisałem. Ale widzę że pewien poziom trzymasz i jak zawsze wprowadzasz użytkowników w błąd, Mandioca sama poinformowała że idzie dodruk i zrobiła to po fakcie. To już nawet najwięksi zapaleńcy, nie mieli czasu na reakcję xd

Lepiej znowu rozgrzebywać temat, zamiast opierać się na faktach. Druga sprawa, jeżeli ktoś nie widzi w różnicy w obu przypadkach, to żaden psychiatra tutaj nie pomoże. Po pierwsze to zwalanie winy na Motyle Książkowe, że nie ogarniają wysyłek jest słabe, bo chyba nie pracują tam ludzie którzy nie potrafią połączyć dwóch kropek czyli spakować komiksu z odpowiednią zakładką, może po prostu opierali się na informacjach jakie otrzymali od Mandioci? Po drugie, Wydawca znowu trolluje na fb, jakie to zajebiste komiksy będą w przyszłości, a nie ma czasu na odpisanie ludziom, którzy jeszcze czekają na swoje komiksy/zakładki. Po trzecie, jeżeli obiecali zakładki do komiksu, a powydawali je przez pomyłkę innym, to chyba oczywiste że muszą je dodrukować. Wersji b&w miało być 500 sztuk, a ostatecznie stanęło na 560.

Ostatnia rada dla Ciebie, przestań już jęczeć i zaczepiać w tym wątku. Bo Twoich wypocin nie da się czytać.
https://www.instagram.com/itach_i_93/

A co, chciałbyś mnie zadenuncjować jak ten konfident itachi?

Offline komiks

« Odpowiedź #2358 dnia: Nd, 21 Kwiecień 2024, 18:46:43 »
Zluzujcie gacie, oglądnijcie sobie coś przyjemnego

Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Offline chch

« Odpowiedź #2359 dnia: Nd, 21 Kwiecień 2024, 18:58:48 »
Od kilku dni nie zabieram głosu w tym temacie, więc nie rozumiem po co mnie znowu przywołujesz do dyskusji. Co chciałem, to napisałem. Ale widzę że pewien poziom trzymasz i jak zawsze wprowadzasz użytkowników w błąd, Mandioca sama poinformowała że idzie dodruk i zrobiła to po fakcie. To już nawet najwięksi zapaleńcy, nie mieli czasu na reakcję xd

Lepiej znowu rozgrzebywać temat, zamiast opierać się na faktach. Druga sprawa, jeżeli ktoś nie widzi w różnicy w obu przypadkach, to żaden psychiatra tutaj nie pomoże. Po pierwsze to zwalanie winy na Motyle Książkowe, że nie ogarniają wysyłek jest słabe, bo chyba nie pracują tam ludzie którzy nie potrafią połączyć dwóch kropek czyli spakować komiksu z odpowiednią zakładką, może po prostu opierali się na informacjach jakie otrzymali od Mandioci? Po drugie, Wydawca znowu trolluje na fb, jakie to zajebiste komiksy będą w przyszłości, a nie ma czasu na odpisanie ludziom, którzy jeszcze czekają na swoje komiksy/zakładki. Po trzecie, jeżeli obiecali zakładki do komiksu, a powydawali je przez pomyłkę innym, to chyba oczywiste że muszą je dodrukować. Wersji b&w miało być 500 sztuk, a ostatecznie stanęło na 560.

Ostatnia rada dla Ciebie, przestań już jęczeć i zaczepiać w tym wątku. Bo Twoich wypocin nie da się czytać.
1. nie ja rozgrzebałem temat. Moje posty były odpowiedziami, ostatnie na pytania skierowane bezpośrednio do mnie.
2. Przywołuję Cię, bo jasno się określiłeś w kwestii dodruku. Jeśli wstydzisz się teraz swoich wcześniejszych wypowiedzi, to nie mój problem.
3. Mandioca informowała też o podjęciu decyzji o braku dodruku, ale Ty miałeś swoją własną teorię spiskowa na temat ich działań i , w mojej opinii, nieźle się ośmieszyłeś.
4. Proponuję, żebyś sam zastosował się do własnej rady, "wujku", zapim następnym razem będziesz jęczał przez trzydzieści stron jak to okrpnie że ktoś chce zrobić dodruk wyprzedanego komiksu.

Offline Death

« Odpowiedź #2360 dnia: Nd, 21 Kwiecień 2024, 18:59:09 »
Tylko tyle? A może użyjesz słowa "przepraszam" za kłamstwa i słabe manipulacje? :)

Offline chch

« Odpowiedź #2361 dnia: Nd, 21 Kwiecień 2024, 19:00:21 »
Tylko tyle? A może użyjesz słowa "przepraszam" za kłamstwa i słabe manipulacje? :)
Wystarczy przeczytać Twoje wcześniejsze posty, żeby zobaczyć kto kłamie i manipuluje. :)

Offline Death

« Odpowiedź #2362 dnia: Nd, 21 Kwiecień 2024, 19:01:27 »
No właśnie nie wystarczy przeczytać. Trzeba jeszcze zrozumieć.

Offline chch

« Odpowiedź #2363 dnia: Nd, 21 Kwiecień 2024, 19:25:17 »
No właśnie nie wystarczy przeczytać. Trzeba jeszcze zrozumieć.
Jeżeli masz problem ze zrozumieniem własnych postów, to może już nie pisz więcej...

Offline michał81

« Odpowiedź #2364 dnia: Nd, 21 Kwiecień 2024, 19:32:15 »
Jak już wycierasz sobie mordę moim nickiem, to przynajmniej czytaj posty ze zrozumieniem i nie kłam. Ja miałem wywalone na limitowanie tego albumu i było mi totalnie obojętne ile osób będzie miało ten album.
Wybacz, ale jakbyś miał wywalone to byś nie zakładał tej absurdalnej ankiety "Honor czy biznes", która miała uderzać w wydawcę.

Offline michał81

« Odpowiedź #2365 dnia: Nd, 21 Kwiecień 2024, 19:36:13 »
Możesz wskazać gdzie i kiedy wydawnictwo informowało że zakładki są limitowane?
Jeśli się nie mylę to są limitowane w przedsprzedaży. Jakoś nie kojarzę, aby były później dostępne.

Offline Death

« Odpowiedź #2366 dnia: Nd, 21 Kwiecień 2024, 19:47:17 »
Wybacz, ale jakbyś miał wywalone to byś nie zakładał tej absurdalnej ankiety "Honor czy biznes", która miała uderzać w wydawcę.
W co miała uderzyć? Haha, błagam. :D
Miałem wywalone w takim sensie, że mnie nie przeszkadza, że będzie większy nakład jakiegoś komiksu, ja kupiłem, żeby przeczytać. Ale wiedziałem, że dodruk będzie miał określone konsekwencje. Ile razy mam to samo tłumaczyć.

Offline michał81

« Odpowiedź #2367 dnia: Nd, 21 Kwiecień 2024, 19:53:28 »
@Death wybacz, ale twoje czyny pokazują co innego.

Offline Brvk

« Odpowiedź #2368 dnia: Nd, 21 Kwiecień 2024, 20:53:29 »
Zakładki były gratisowym dodatkiem do przedsprzedaży i wskutek czyjegoś błędu zostały źle rozdzielone. Żeby wypełnić zobowiązanie wobec tych, którym się należą, trzeba je dodrukować i im dosłać. Nie dostanie ich nikt, komu się nie należą i nie należały.

Gdzie tu jest problem?

Od tygodni wszyscy tu szarpią się o każde sformułowanie, słówko, literkę i cała afera przekroczyła granice absurdu wielokrotnie. Prawdopodobnie większość dyskutujących to dorośli ludzie, a rozmowa jest dosłownie jak z piaskownicy.

Wstyd.

Offline HugoL3

« Odpowiedź #2369 dnia: Pn, 22 Kwiecień 2024, 15:34:32 »
a te zakładki też są drukowane z francuzami w kooperacji??