Autor Wątek: Wydawnictwo Lost In Time  (Przeczytany 661246 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Teli

Odp: Wydawnictwo Lost In Time
« Odpowiedź #750 dnia: Wt, 26 Kwiecień 2022, 14:18:59 »
Chodziło mi o to, że trzeba zapłacić bez rabatu.

Zawsze mogą zrobić kolejną część za 140 zł z 30% rabatem i będzie Pan zadowolony :)

Offline Tom17

« Odpowiedź #751 dnia: Wt, 26 Kwiecień 2022, 14:49:17 »
Zawsze mogą zrobić kolejną część za 140 zł z 30% rabatem i będzie Pan zadowolony :)
A ja tam uważam że na kupującego lepiej działa fakt że kupuje coś z rabatem a nie bez niego nawet jak wychodzi a to samo

Offline horror

« Odpowiedź #752 dnia: Wt, 26 Kwiecień 2022, 14:59:52 »
po zakupie jedynki wielu odbije się od narracji Toppiego.

murowany kandydat na przereklamowany komiks.

ja na swojego toppiego czekam. zarówno szechera jak i MiM to świetne tytuły, ale zgadzam się, że nie są to rzeczy, które trafiają w gusta każdego odbiorcy, przez co im dalej tym może być trudniej z wydawaniem.

Offline Alexandrus888

« Odpowiedź #753 dnia: Wt, 26 Kwiecień 2022, 19:04:12 »
Jaki KiK bez rabatu? Nie dalej jak 2 tygodnie temu kupiłem za 62,80...

Offline parsom

« Odpowiedź #754 dnia: Wt, 26 Kwiecień 2022, 19:09:18 »
A ja tam uważam że na kupującego lepiej działa fakt że kupuje coś z rabatem a nie bez niego nawet jak wychodzi a to samo

Wiadomo, co chłyt marketingowy, to chłyt marketingowy.

brvk

• Gość
« Odpowiedź #755 dnia: Wt, 26 Kwiecień 2022, 19:13:13 »
Jaki KiK bez rabatu? Nie dalej jak 2 tygodnie temu kupiłem za 62,80...
Dwa tygodnie temu kupiłeś Toppiego?

Offline Alexandrus888

« Odpowiedź #756 dnia: Wt, 26 Kwiecień 2022, 19:17:01 »
A, dobra, nie ogarnąłem >_< Jak widzę KiK, to myślę Kajko i Kokosz, a nie księgarnia, sorry :-X

Offline freshmaker

« Odpowiedź #757 dnia: Wt, 26 Kwiecień 2022, 19:37:56 »
studio lain to zły przykład, zarówno abc i slaine król były fatalnie wydane i fala krytyki wylała się na nich w necie. do tego w kolejnych wydaniach większości baboli nie poprawiono.

polski czytelnik dziwny jest. kiedyś bilal się lepiej sprzedawał od batmana. toppi nie miał szczęścia wcześniej ale może właśnie teraz pora na niego.

Offline JakubM

« Odpowiedź #758 dnia: Wt, 26 Kwiecień 2022, 20:54:24 »
Na Gildii - Toppiego już nie ma. Ciekawe czy to chwilowy zabieg, czy faktycznie już się kończy.

Offline Nephilim

« Odpowiedź #759 dnia: Wt, 26 Kwiecień 2022, 22:42:00 »
Na Gildii - Toppiego już nie ma. Ciekawe czy to chwilowy zabieg, czy faktycznie już się kończy.
Hmmm. Zamówiłem 4 dni temu, kiedy dostępność była do tygodnia. Ciekawe czy otrzymam ;/

Offline stempel

« Odpowiedź #760 dnia: Wt, 26 Kwiecień 2022, 23:59:06 »
Przepraszam, jeśli wyjdę na ignoranta, ale czym tak bardzo urzeka Toppi. Zastanawiam się bowiem nad zakupem pierwszego tomu. Niby coś tam słyszałem, niby widziałem przykładowe strony w necie, ale wciąż nie jestem przekonany. Generalnie preferuje frankofony (Tardi !!!!!!), i zastanawiam się, czy kolekcja Toppiego też będzie dla mnie. Powiedzcie warto się z nim zmierzyć?

Offline freshmaker

« Odpowiedź #761 dnia: Śr, 27 Kwiecień 2022, 07:55:38 »
toppi jest dokładnie taki jak na przykładowych stronach - duże kadry, narracja raz jest rozciągnięta, raz skrótowa. raczej krótkie formy z dziwną puentą. jak nie podchodzą Ci strony przykładowe to odpuść.

Offline Nephilim

« Odpowiedź #762 dnia: Śr, 27 Kwiecień 2022, 10:28:38 »
toppi jest dokładnie taki jak na przykładowych stronach - duże kadry, narracja raz jest rozciągnięta, raz skrótowa. raczej krótkie formy z dziwną puentą. jak nie podchodzą Ci strony przykładowe to odpuść.
Nie zapominajmy o ogromie nawiązań do legend, podań i baśni z różnych regionów świata. To robi robotę.

Offline freshmaker

« Odpowiedź #763 dnia: Śr, 27 Kwiecień 2022, 10:50:24 »
tak ale nie w całej kolekcji - będzie trochę rzeczy historycznych itd. następny tom to indianie.

Offline perek82

« Odpowiedź #764 dnia: Śr, 27 Kwiecień 2022, 11:07:43 »
Przepraszam, jeśli wyjdę na ignoranta, ale czym tak bardzo urzeka Toppi. Zastanawiam się bowiem nad zakupem pierwszego tomu. Niby coś tam słyszałem, niby widziałem przykładowe strony w necie, ale wciąż nie jestem przekonany. Generalnie preferuje frankofony (Tardi !!!!!!), i zastanawiam się, czy kolekcja Toppiego też będzie dla mnie. Powiedzcie warto się z nim zmierzyć?
Ja też się nie znam za bardzo ale pierwszy tom zamówiłem, żeby się zorientować. Jak nie podejdzie, to myślę chętny na olx się znajdzie - szczególnie że z dostępnością chyba najlepiej to nie jest.
Święta Barbora ***
Sandman. Teatr tajemnic (3) **
Kajtek i Koko: Chybiony strzał ****
Rising stars (1-2) **
w0rldtr33 (1-2) **