Autor Wątek: Tomasz Kołodziejczak odchodzi z Egmontu  (Przeczytany 53797 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Online michał81

Odp: Tomasz Kołodziejczak odchodzi z Egmontu
« Odpowiedź #180 dnia: Nd, 16 Kwiecień 2023, 12:44:51 »
- TK powinien ją namaścić w filmiku na YouTube jako kolejnego Ojca/Matki Chrzestnej komiksu.
Cesarzową ;)

Offline xanar

« Odpowiedź #181 dnia: Nd, 16 Kwiecień 2023, 12:52:56 »
Ale na koniec powiedzieli, że to taka wymiana z takiego trochę leśnego dziadka na szprychę  :) :) :) :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline greg0

« Odpowiedź #182 dnia: Nd, 16 Kwiecień 2023, 12:53:36 »
- powinna się przestawić i powiedzieć czy lubi komiksy czy nie, bo jak nie lubi to Komikspece ją zniszczą, bo czytacze komiksów są bezlitośni (bojówki komiksowe zrobią jej wjazd na chatę)
Ważne żeby narzekać...

Offline komiks

« Odpowiedź #183 dnia: Nd, 16 Kwiecień 2023, 14:09:56 »
Ale w jednym mieli rację, środowisko komiksiarzy jest bezlitosne ;D ;D ;D
Ciekawe czy po tych komentarzach zdejmą podcast z youtube.
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Offline starcek

« Odpowiedź #184 dnia: Nd, 16 Kwiecień 2023, 14:18:16 »
No to słaby ten podcast. Gdyby naprawdę chcieli troszku nabić wejść i komentarzy, to powinni pójść w kierunku tropu kryzysu średniego wieku, relacji damsko-męskich w korpo wśród współpracowników i takie tam. :-D
Za każdym razem, gdy ktoś napisze: 80-ych, 70-tych, 60.tych, '50tych - pies sra na chodniku w Tychach.

Offline Pinto

« Odpowiedź #185 dnia: Nd, 16 Kwiecień 2023, 16:49:19 »
A niech odchodzi, gorzej już być nie może.

Offline 79ers

« Odpowiedź #186 dnia: Nd, 16 Kwiecień 2023, 16:59:22 »
Ale na koniec powiedzieli, że to taka wymiana z takiego trochę leśnego dziadka na szprychę  :) :) :) :)
Kaj ta szprycha?

Offline Leyek

« Odpowiedź #187 dnia: Nd, 16 Kwiecień 2023, 17:14:31 »
Śmiałkowski- bo młody,

Znam młodszych ;)

Offline greg0

« Odpowiedź #188 dnia: Nd, 16 Kwiecień 2023, 19:23:37 »
up.

:)
« Ostatnia zmiana: Nd, 16 Kwiecień 2023, 19:26:42 wysłana przez greg0 »
Ważne żeby narzekać...

Offline Megatron

« Odpowiedź #189 dnia: Nd, 16 Kwiecień 2023, 23:14:15 »
No ale przecież już została tutaj ukrzyżowana/spalona na stosie, bo to w końcu "nazi femina" :P

Od kiedy wypowiedź jednego kuca ma być głosem forum? Będzie jak będzie ;) pojawią się nowe tytuły które mnie zaciekawią to kupię, będzie ich mniej to kupię mniej. Personalia szefów obchodzą mnie niewiele, a bardziej wolę komiksy jakie wydadzą.

Offline Teli

« Odpowiedź #190 dnia: Pn, 17 Kwiecień 2023, 10:20:55 »
- powinna się przestawić i powiedzieć czy lubi komiksy czy nie, bo jak nie lubi to Komikspece ją zniszczą, bo czytacze komiksów są bezlitośni (bojówki komiksowe zrobią jej wjazd na chatę)
- TK powinien ją namaścić w filmiku na YouTube jako kolejnego Ojca/Matki Chrzestnej komiksu.

Oj tam... sposób na zneutralizowanie przez Egmont wściekłych i głodnych bestii z Komikspeca i ogólne wyciszenie całej akcji z TK jest banalny.

TK nie musi nikogo namaszczać, nie trzeba nikogo przedstawiać wystarczy że pomacha pod koniec "pożegnalnego" filmiku katalogiem na 2023. Wtedy cała uwaga bezlitosnych forumowiczów związana z roszadami na szczytach władzy zostanie przeniesiona na bardziej typowe przepychanki i szarpanie się za własne łby:)

Offline OokamiG

« Odpowiedź #191 dnia: Pn, 17 Kwiecień 2023, 23:06:22 »
TK zasłużył jeszcze na jeden, ostatni katalog i jego prezentację.

Offline Kandor

« Odpowiedź #192 dnia: Pn, 17 Kwiecień 2023, 23:17:37 »
TK zasłużył jeszcze na jeden, ostatni katalog i jego prezentację.
No tak, ale tak czy owak - niezależnie od formy prezentacji katalogu - to wciąż będzie JEGO katalog. Wszyscy to wiedzą. Bardziej mnie ciekawi (tak, już teraz) co będzie na przełomie września/października, jak zostaną zaprezentowane zapowiedzi na 2024 rok :-)

Offline maxim1987

« Odpowiedź #193 dnia: Śr, 19 Kwiecień 2023, 11:13:18 »
co będzie na przełomie września/października, jak zostaną zaprezentowane zapowiedzi na 2024 rok
TK wielokrotnie mówił, że zawierają umowy nawet na 2 lata do przodu, więc faktyczny wpływ zmiany warty w Egmoncie będzie widoczny raczej w zapowiedziach 2025

Offline komiks

« Odpowiedź #194 dnia: Śr, 19 Kwiecień 2023, 12:48:53 »
TK wielokrotnie mówił, że zawierają umowy nawet na 2 lata do przodu, więc faktyczny wpływ zmiany warty w Egmoncie będzie widoczny raczej w zapowiedziach 2025
To jest najważniejsze i też jestem o to spokojny, zresztą mamy zapowiedzi np Batman: No Man's Land, wiec nie spodziewam się nagłych ruchów.

Za to najciekawsze będzie dla mnie, czy pani Martyna zechce kontynuować spotkania z czytelnikami, np na konwentach i prowadzić Wieści Ze Świata Komiksu na youtube. Jeśli mogę coś zaproponować, to ciekawym pomysłem wydaje mi się, aby Wieści Ze Świata Komiksu były prowadzone na zmianę przez różne osoby z Egmontu.
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness