Olgierd, studio_lain i 17 Gości przegląda ten wątek.
A może Olympus Mons? Trzy integrale jak Vae Victis!https://m.bedetheque.com/serie-54679-BD-Olympus-Mons.html
Vlad byłby super, zaczął to kiedyś Egmont i porzucił. Lester Cockney został wydany przez Ongrys w trzech integralach.
To może taki integral :
a to jest moi drodzy moje wielkie marzenie wydawniczei dzięki sukcesowi VV, jest nadzieja ze uda się je moze kiedyś spełnić Le Vagabond des Limbes”To klasyczna francuska space-opera Christiana Godarda (scen.) i Julio Ribery (rys.), start 1975. Bohaterem jest Axle Munshine – były „Wielki Pojednawca” galaktycznej Gildii, wygnany za eksperymenty ze snem. Wraz z towarzyszką Musky (istotą z rasy „Eternautów”, o płynnej tożsamości i kontroli wieku) przemierza kosmos na pokładzie Srebrnego Delfina, ścigany przez Gildię. Główna oś fabuły to poszukiwanie Chimery – tajemniczej kobiety, którą Axle widzi w snach (świat snu przypomina „naszą” Ziemię). Po drodze seria miesza romans, satyrę społeczną, polityczne intrygi i barwne, często przewrotne planetarne epizody. Seria liczy 31 albumów (1975–2003),
Ciężko się z tym nie zgodzić Niestety właśnie z tym jest problem. Skąd wiadomo kiedy rusza przedsprzedaż? Jak napiszesz. Kiedy napiszesz? Nie wiadomo. Więc trzeba przeglądać forum kilka razy dziennie, codziennie. Fajnie jakby preordery na te najbardziej rozchwytywane pozycje były trochę dłużej albo w turach, dla spóźnialskich. Dzisiaj udało mi się kupić Afrodytę, którą przespałem. Ale tylko dlatego, że ktoś na forum napisał, że rzucili na Gildię. Miałem fart, że akurat wszedłem na forum.