sixxtbone i 4 Gości przegląda ten wątek.
Tylko że ta seria jest z początku lat 2000 a nie lat 90.
CenyZabojcza kolysanka - 119 zl(...)moga ulec zmianie ale tylko na nizsze - minus 10- zalezy jak mi pojda negocjajcej z drukarnianie jest chyba tak zabojczo co?
W wywiadzie z yt padło, że gra idzie o "Robocopa" Franka Millera, więc chyba o to chodzi? Swoją drogą ten news zupełnie tu uciekł, za to dużo było o spodniach Podobnie zero reakcji na mangę Otomo.
Akurat Zabójcza trochę jest, takie Lasy Opalu o podobnej objętości to okładkowe 9 dych, realnie do kupienia za ok. 60, czyli połowę realnej ceny przedspekulacyjnej Zabójczej Kołysanki;)Ale pewnie zapoluję na ten komercyjny tytuł żeby było na zakup licencji ambitnych Spawnów i Top Cowów!
Dopiero w zeszłym tygodniu obejrzałem cały ten wywiad na yt i jeśli wyjdzie manga Otomo to ja będę bardzo szczęśliwy. Życzę aby się udało to dopiąć i okazał się wielkim hitem sprzedażowym. W końcu Akire to chyba zna każdy.
Kierowniku, a może w temacie mangi - Shintaro Kago. Wydaje się takie w stylu, ktory mógłby Kierownika zainteresować
Czyli jest w czym wybierać. Przy dobrej sprzedaży L'Horloge można się spodziewać więcej?
a i tak rozmawiam z Image o kupnie 5 hitow z lat 90-tych
ale o dwoch mangach ktore bardzo bym chcial zobaczyc po polsku
nie jest tak dużoniektóre tytuły - dwa są zbyt undergroundowezostało do wydania L'Horloge i trwająca seria JUANALBERTO MAÎTRE DE L’UNIVERS - za moment premiera 7 tomu, seria ma liczyć 8 - te dwa komiksy wydamy
nie moja bajka ja to lubie takie rzeczy