szydlo, nekro, Ty_draniu, Ufilov, Klima, Klint, misiokles, LoneWolf, Necr09 i 80 Gości przegląda ten wątek.
z cyklu malo masz komiskow do wydania wiec korci cie azja Andy Sato to jest mistrz...tak w ogole chinski czy koreanski komiks to jest fajny temat - tylko oni mierza w spore nakladyale jest mnostwo swietnych prac, serii, oszalamiajacych wizualnie
Skoro mówimy o sugestiach, to zastanawiające, że Ty tak bardzo stajesz w obronie skompromitowanych wydawców. Najpierw Scream i piętnowanie mnie za każdym razem gdy wspominałem aferę papierową, a teraz boli Cię, że wspominam Pana Byczka i jego niehonorowe aktywności. Jeszcze nic nie mówiłeś na temat Muchy, a też z niej śmiechuję, podobnie jak sporo userów na forum. Ale Mucha już nie ma stoisk na festiwalach, to do nich nie zagadujesz. Niestety, na forum nie raz się kompromitowałeś, bo czegoś nie rozumiałeś i ciężko było Ci zrozumieć. Dlatego sądzę, że nie zrozumiałeś dokładnie mojego przesłania i obaw jakie się we mnie budzą gdy widzę ścierające się grupy biznesowe. A tak poza tym to późno zareagowałeś. Zawsze pisząc jakiegoś bardziej kontrowersyjnego posta to w głowie mam tylko odliczanie 3... 2... 1... Michał złapał haczyk! I tak! Znowu zarzuca mi obsesję i znowu przyrównał mnie do Bazyla! Brawo Michale za generyczną reakcję.
Dobrze że wróciliście do ważnego wątku, bo tu próbowano wrócić do gadania o komiksach. Nie ma takich offtopów, dziękuję dobranoc!
to jeśli tak Azja mocno korci Arku to może odrazu przekład oficjalnej mangi Genshin Impact. Tylko, że tu odpowiednie kręgi jak by się dowiedziały (też robiące zakupy w Gildii) to i 1500 szt by było kroplą w oceanie bo to jednak przepotężna już marka.przy okazji mam pytanie o Estebana Maroto i robocze „Miecze i Czarownice” jak dalekosiężne były by to plany?
Jedyną kompromitującą sie osobą powyżej jesteś Ty. Sugerować komuś romanse? Człowieku zastanów się co za bzdury tu wypisujesz i jakie to może mieć konsekwencje. Naprawdę cię porąbało.I sorry ale to nie ja mam odpalające się ptsd z powodu tego, że wydawca wydał komiks na offsecie.
Nigdzie nie użyłem słowa romans. Zwróciłem uwagę na mocną znajomość Kasi z Kubą, to wszystko. Jak zwykle konfabulujesz. To jest już nudne. Rozumiem, że się z nią przyjaźnisz, jesteś jej tragarzem i chcesz być rycerzem w białej zbroi. Tylko czy Kasia potrzebuje jakiejś ochrony? Inni także zwrócili uwagę, że Kasia potraktowała Kubę bardzo ulgowo, ale Ci nawet nie chodzi o tą sprawę. Nie pierwszy raz masz do mnie jakiś problem i tylko szukasz pretekstu by mi wbić szpilę. Zupełnie jak Pan Byczek szukający pretekstu by wbić szpilę w Studio Lain. Twoja zawiść objawia się mocną szyderą mojej osoby i ciągłe "masz obsesje/ptsd, jesteś gorszy niż Bazyl" już tu nikogo nie bawi. A skoro Ty tak zawzięcie oddajesz się nienawiści, to strach pomyśleć co siedzi w głowie Pana Byczka, który w publicznych wywiadach już się nie krępuje i obśmiewa innego wydawcę (swojego partnera jakby nie było).
Masz problem z Kubą Pietrasiekiem polecam pojechać do Centrum Komiksu i wyjaśnić z nim w 4 oczy, a nie opowiadasz stworzone w twoje głowie spiskowe teorie. A konfabulacji to ty się dopuszczasz ostatnio w każdym poście w wątku studia lain, nawet na temat Kasi i Kuby.
Ta zabawa nie ma sensu. Jeśli coś do mnie masz to polecam załatwić to prywatnie, a nie spamować na forum.
Właśnie miałem pytać. Co dokładnie z Cyberforce chcesz wydać? Wszystkie 68 zeszytów? Jakieś tie-iny?