Chyba zaszło tutaj nieporozumienie

Ten promp który stworzyłem, nie ma powiedzieć, czy komiks jest dobry, czy badziewie.
Ten prompt ma powiedzieć, o czym jest komiks, jaki gatunek, styl, jaką tematykę porusza, itp.
Wiele z tych komiksów jest kompletnie dla mnie obca, pierwsze słyszę, widzę. Coś tam można wywnioskować po kładce i przykładowych stronach, ale to za mało. Blurb to często laurka od oryginalnego wydawcy, która nie odpowiada na moje potrzeby.
Wcześniej czytałem opinie np na goodreads, ale: autorzy najczęściej piszą streszczenia, podają nieoznaczone spojlery, albo skupiają się na tym, co im się podobało, a co nie. Mnie to mało obchodzi, co się komu podoba, bo każdy ma inny gust. Jeśli nie znam gustu danej osoby, nie mam punktu odniesienia, jest to mało przydatne. Chcę po prostu wiedzieć, o czym jest komiks, bez zbędnego pitolenia.
No i ostatnie, traktowanie tego co powie AI jako wyroczni, to nieporozumienie. Czytam co ona pisze i sam oceniam tego wartość. Przykładowo sami zauważyliście, że to co napisała pod nagłówkiem "Oryginalność i innowacyjność" jest naciągane. AI starała się uargumentować, że komiks posiada takie cechy, ale to ja oceniam, czy argumenty mnie przekonały.
Zróbmy eksperyment:
Napisz jeden z drugim o czym jest Darkness