BlackoutHV i 21 Gości przegląda ten wątek.
A ja z innej beczki. Czytam właśnie te wieki ciemne i jestem w szoku jaka to wielka cegła. Czy ktoś wie czy to przypadkiem nie jest najgrubszy (w sensie ilości stron) komiks superhero wydany w Polsce?Na pewno przebił Animal Mana o kilkadziesiąt stron, a nie kojarzę żadnej większej kobyły.
vanish, za dwa tygodnia
„Siedmiu żołnierzy” Granta Morrisona - Egmont 792 strony. „Spawn: Wieki ciemne” - 736 stron. Morrison jest więc grubszy o 56 stron
Fajnie, tylko czasy się trochę zmieniły i obecnie w cenie jest profesjonalizm, rozumiany m.in. jako pełne zaangażowanie w wykonywaną pracę.
Nie wiem, czy to dobre, ale Top Cow wydawał kiedyś komiks "Battle of the Planets", czyli "Gatchamana". Bardzo lubiłem to anime.Zostawiam jako taką luźną ciekawostkę
Dobrze byłoby zaktualizować stopkę. Czy dla kilku osób nie warto, bo nic nie zmieniały?
Ale jak już tak podchodzimy z aptekarską dokładnością, to Grant ma format 170x260 a Spawn 180x275, więc tego drugiego jest więcej o 10,4% pomimo mniejszej ilości stron
chociaz jak teraz ogladam to moze mnie namowiles - ale nie wiem czy maja prawa - bo widze ze mad ceve wydaje gatchamana