Autor Wątek: Sideca  (Przeczytany 138747 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Midar

Odp: Sideca
« Odpowiedź #450 dnia: So, 17 Grudzień 2022, 16:15:06 »
Sideca wisi mi jeszcze kasę za Bruno Brazila w slipcase. Ciekawe, czy będę mógł dostać nowe tytuły w rozliczeniu?

Offline carnivale

« Odpowiedź #451 dnia: So, 17 Grudzień 2022, 16:49:03 »
Daj znać co Ci odpowiedzą jak ich o to zapytasz.

Offline Death

« Odpowiedź #452 dnia: So, 17 Grudzień 2022, 16:49:54 »
Serio nie oddali kasy, a chcą wydać nowe albumy? :o

ukaszm84

• Gość
« Odpowiedź #453 dnia: So, 17 Grudzień 2022, 16:52:06 »
Serio nie oddali kasy, a chcą wydać nowe albumy? :o

Tego się tyczył mój komentarz, myślałem, że dla wszystkich to jest czytelne, sorry. Ja nie jestem poszkodowany, ale wiem, że trochę takich ludzi jest.

Offline Kadet

« Odpowiedź #454 dnia: So, 17 Grudzień 2022, 22:05:02 »
Mnie oddali, i to już chyba długi czas temu, jak do nich napisałem. Nie wiedziałem, że komuś jeszcze nie oddali.
Bardzo Was proszę o wsparcie i/albo udostępnienie zbiórki dla dziewczynki walczącej z rakiem: https://www.siepomaga.pl/walka-agatki.

Dziękuję z całego serca!

Offline Lipa

« Odpowiedź #455 dnia: Nd, 18 Grudzień 2022, 12:31:35 »
Bardzo bym chciał przeczytać Wielkiego Martwego, ale obiecałem sobie, że choćby nie wiem co, to Sideca po wszystkich swoich perypetiach nie zobaczy ode mnie ani jednego grosza

To samo tyczy się PolishComicArt

Wspieracie tych wydawców swoim portfelem, ale czy ma to sens?

Offline tuco

« Odpowiedź #456 dnia: Nd, 18 Grudzień 2022, 15:36:47 »
[...]
Wspieracie tych wydawców swoim portfelem, ale czy ma to sens?
wspieramy, nie wspieramy.. po prostu kupujemy To, co chcielibyśmy przeczytać u tych, którzy mają właśnie To coś. Nie dorabiajmy ideologii na siłę tam, gdzie jej nie jest zbyt wygodnie.

Gdyby jakiś dajmy na to Ongrys miał na składzie (głównym) Wielkiego truposza, bez chwili wahania wziąłbym od Ongrysa, a nie od Sideki. ale po diabła rozważać sytuacje stosunkowo tak mało prawdopodobne?

Offline Koalar

« Odpowiedź #457 dnia: Nd, 18 Grudzień 2022, 15:39:14 »
Nienawidzę oszustów. W przypadku Sideki i preorderów nie wiem, na ile i czy w ogóle ich działanie było celowe, czy powinęła im się w pewnym momencie noga (różnie się życie układa). Niestety jest to wydawnictwo krzak i nic nie wiadomo. Współczuję wszystkim, którzy mieli z Sidecą problemy lub nadal je mają. Mnie osobiście jednak nie dotknęła ta sytuacja (poszedłem za głosami, że nie warto ryzykować). Mam nadzieję, że wydawnictwo odda wszystkim pieniądze i zachęcam do walki o swoje. Kupię Wielkiego Martwego 4 (w dobrej promocji). Może zarobione pieniądze Sideca zwróci komuś, komu jeszcze zalega.
pehowo.blogspot.com - blog z moimi komiksami: Buzz, Fungi, PEH.

Offline kenji

« Odpowiedź #458 dnia: Pn, 19 Grudzień 2022, 10:51:40 »
chyba można już oficjalnie potwierdzić- sideca żyje.

https://www.gildia.pl/komiksy/547780-sprague

ja się nie obrażam. wrzucam do koszyka i z niecierpliwością czekam na Wielkiego Martwego4

problem z kasą z nimi miałem, ale w końcu na któregoś maila otrzymałem odpowiedz i kasa wróciła na konto...

większy żal mam do Taurusa. I można powiedzieć że tam utopiłem więcej kasy niż w sidece ( która jak już wspomniałem kasę oddała) Bo od Taurusa mam chyba 7 albo 8 serii niedokończonych i raczej się nie zanosi...

Offline 79ers

« Odpowiedź #459 dnia: Pn, 19 Grudzień 2022, 20:49:39 »
Czy poza bonito Bob Morane dostępny jest w ponad 1000 egzemplarzy?

ukaszm84

• Gość
« Odpowiedź #460 dnia: Pt, 23 Grudzień 2022, 16:47:19 »
O, wydawnictwo nawet na FB odżyło...

https://bit.ly/3VngnpU

Offline Szekak

« Odpowiedź #461 dnia: Pt, 23 Grudzień 2022, 17:03:03 »
Sideca przespała okres największego boomu komiksowego i się teraz obudziła by podbić rynek komiksowy. xD
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline Death

« Odpowiedź #462 dnia: Pt, 23 Grudzień 2022, 17:05:48 »

Offline Leyek

« Odpowiedź #463 dnia: Pt, 23 Grudzień 2022, 17:07:34 »
Proszę jeszcze się na rabat 5% załapię. Już lecę do nich kupować ;)

Offline deFranco

« Odpowiedź #464 dnia: Pt, 23 Grudzień 2022, 19:55:51 »
Sideco, my twoich ran całować nie godni . 
Czekam na: Bob Morane, Ric Hochet, Vampirella, Tomb of Dracula, Den, Indiana Jones, Xenozoic, Barb Wire, Alpha, Estelle