no, w końcu jakiś ciekawy topik! a już myślałem, że nie da się wymyślić kolejnego tak zajmującego tematu (po A4 vs oversized, HC vs miękiszony, foliowanie vs cyrklowcy vs ochrona klimatu, limitki kontra normalsy albo literówki w spisie treści).
Jak Ci to tak działa na nerwy to nie trać swojego czasu na komentowanie. Serio, po co się denerowować. Poszło na skomentowanie tego 3 posty na krzyż, a nie 3 strony - po co ciagniesz

.
Mnie to przeszkadza (z tego co widziałem na facebooku przy prezentowaniu okładki Rorka nie tylko mnie, ale to już nieważne) i kłuje w oczy. Ciebie może jakaś inna drobnostka wkurza typu np. ort czy literówka, do których ja większej wagi nie przyłożę. Ktoś gdzieś wyżej wypowiedział sie o logo. To postanowiłem też się wypowiedzieć.
apropos logo Incala, trochę za późno by zgłaszać pretensje do pomysłodawcy oryginału, zszedł-był kilka lat temu... ale zawsze można jeszcze szturchnąć pana Tadeusza za tego "kulfona". ech, jak ja lubię te poważne komiksowe dyskusje........
O czym Ty w ogóle piszesz na miłość boską?? Że kogoś szturcham specjalnie?? Czytaj proszę ze zrozumieniem co napisałem. Sory, ale czasami niektóre wypowiedzi są takie, że aby skomentować 2 zdania musiałbym napisać dziesięć bo jest tam pięć odniesień nie do moich słów, a do projekcji tego, co ktoś myśli, że ktoś inny (np. ja) napisał, bo przeczytał bez zrozumienia (a tego nie chce mi się robić)