Nie podobało. I niefajnie że dalej spamujesz w wątku, w którym nie masz nic do powiedzenia.
1. Ile komiksów kupiliście w tym roku?44 (plus cztery dostałem w prezencie, czyli
48 ogółem), z czego 15 nowości z 2024 roku.
2. Jak wasze zakupy mają się do roku poprzedniego. Kupiliście więcej / mniej?W ubiegłym kupiłem 49 komiksów, a z tymi, które dostałem było ich 55, więc w tym wyszło trochę mniej.
3. Noworoczne postanowienia na 2025 - czy zdecydowanie zwalniacie z zakupami i przeczytacie w końcu wszystko, co macie na półkach, czy o hamowaniu nie ma mowy?Nigdy nie mam takiego postanowienia, bo zawsze kupuję to, co chcę przeczytać i czytam to, co kupuję... Ale, biorąc pod uwagę fakt, że BiZ dobiega końca, Egmont swoimi działaniami mnie wqrwił co zaowocowało mocniejszą selekcją od tego wydawnictwa, JPF
ślamazarzy się z wydawaniem
Dragon Ball Full Color, a starych Semiców do nadrobienia zostało już naprawdę niewiele (13-14), myślę że w 2025 wyjdzie tego znacznie mniej.
4. Najlepszy komiks 2024 / największe zaskoczenie roku?Ponownie wydano
Długie Halloween i wjechała
Saga o Frizerze w
DBFC, więc trochę albumów mógłbym nazwać "najlepszymi", ale największym zaskoczeniem były dla mnie
Batman/Catwoman (niby część/kontynuacja współczesnych ongoingów, których nie trawię, a czytało się super) i kupione w ciemno
Gun Honey (szczególnie tom pierwszy).
5. Najgorszy komiks 2024 / największe rozczarowanie roku?Nocturna i Nocny złodziej. Nawet jeśli przeczytałem w tym roku coś gorszego, to ten tom kolekcji Hachette mam na świeżo i wrażenia były w zdecydowanej większości negatywne.
6. Komiks, który chciałbym aby się ukazał w roku 2025 roku?W 2025 doczekam się
Challengers of the Unknown, których życzyłem sobie na rok 2024, więc może wywróżę też tego
Wolverine/Gambit: Victims?

No i mam listę Batmanów, na które czekam w najbliższych 2-3 latach:
Batman by Doug Moench & Kelly Jones (zaległe zeszyty post-Knightfall),
Batman: Officer Down,
Batman. Bruce Wayne: Murderer? i
Bruce Wayne: Fugitive (czyli wszystkie kolejne eventy po
No Man's Land),
Batman: Hush w DC Deluxe,
Batman: Shaman,
Batman by Norm Breyfogle (może być jeden zbiorczy album, jak ze Spider-Manem McFarlanea, lub X-Men Jima Lee),
Batman: Holy Terror,
Batman: Kings of Fear,
The Riddler: Year One (choć pewnie na to już bez szans) i oczywiście
Batman: Hush 2 i
Batman: The Last Halloween gdy przyjdzie na nie pora