Autor Wątek: PolishComicArt.pl  (Przeczytany 196312 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Leyek

Odp: PolishComicArt.pl
« Odpowiedź #270 dnia: Śr, 14 Wrzesień 2022, 17:30:34 »
Hermann i Kubert to pewnie jakieś komiksy w częściach (za ciężko w spisie treści to wskazać)? A od Fonta to jakiś szort?
Obierałem sobie, że tego tworu nie tknę, ale z -30% i dużą ilością polskich komiksów, może nawet (z zamkniętymi) oczami bym zamówi :)

ukaszm84

• Gość
« Odpowiedź #271 dnia: Śr, 14 Wrzesień 2022, 17:33:57 »
A od Fonta to nie jest kontynuacja tego, co zaczęło się w 37? To jedyny z PCA jaki mam, choć z tym rabatem 30% to też bym się zastanowił nad kolejnymi.

Offline tuco

« Odpowiedź #272 dnia: Śr, 14 Wrzesień 2022, 17:47:16 »

Z ciekawostek to na gildii jest minus 30 procent😀
no tak, po raz kolejny mnie pokarało za zbyt wczesne zakupy. nigdy więcej przedsprzedaży!

---
EDIT
down:
Najśmieszniejsze jest to, że ja wciąż czekam na swojego Relaxa, bo blokuje mnie inny przedsprzedażowy zakup. [jak ja uwielbiam to nasze polskie %% piekiełko]

===
żeby nie było całkowicie offtop, to potwierdziła się kontynuacja Abrahama. jak dla mnie to kompletne nieporozumienie, by w magazynie ciągnąć stary serial, w dodatku mocno średnich lotów.
« Ostatnia zmiana: Śr, 14 Wrzesień 2022, 18:09:22 wysłana przez tuco »

ukaszm84

• Gość
« Odpowiedź #273 dnia: Śr, 14 Wrzesień 2022, 17:52:12 »
no tak, po raz kolejny mnie pokarało za zbyt wczesne zakupy. nigdy więcej przedsprzedaży!

Też już się nauczyłem żeby nie brać przedsprzedaży, choć głównie dlatego, że potem zamówienia są blokowane przez opóźnienia.

Offline Leyek

« Odpowiedź #274 dnia: Śr, 14 Wrzesień 2022, 18:05:46 »
Zaryzykowałem i wziąłem, bo duża szansa, że to jakiś błąd cenowy na Gildii :) Font był w 37 ale z innym tytułem, ale w 38 już go nie znalazłem w spisie, więc to musi być teraz jakiś kolejny szort. Więc tylko Hermann i Kubert będą dla mnie stratą miejsca (jako kolejne części). Dużo Polaków to jest spora szansa, że nie będzie błędów w dymkach ;)

Offline tuco

« Odpowiedź #275 dnia: Śr, 14 Wrzesień 2022, 18:11:12 »
Zaryzykowałem i wziąłem, bo duża szansa, że to jakiś błąd cenowy na Gildii :) Font był w 37 ale z innym tytułem, ale w 38 już go nie znalazłem w spisie, więc to musi być teraz jakiś kolejny szort. Więc tylko Hermann i Kubert będą dla mnie stratą miejsca (jako kolejne części). Dużo Polaków to jest spora szansa, że nie będzie błędów w dymkach ;)
Font był też w R-PCA#38. to było zakończenie albumu rozpoczętego w R-PCA#37

ukaszm84

• Gość
« Odpowiedź #276 dnia: Śr, 14 Wrzesień 2022, 18:15:02 »
No, ja też pamiętam, że ten z 37 miał c.d.n.

Pimpek

• Gość
« Odpowiedź #277 dnia: Śr, 14 Wrzesień 2022, 18:17:37 »
"Tłumaczenie z języków angielskiego"

Offline Pig-Pen

« Odpowiedź #278 dnia: Śr, 14 Wrzesień 2022, 18:24:05 »

Kupiłem ten "Relax" (PCA) - głównie dla dokończenia historii "Drakula. Wlad Palownik" Hermanna - na Gildii za normalną cenę, kiedy był już w regularnej sprzedaży, więc ja nawet nie wiem, za co zostałem pokarany. ;)
Nie rozumiem tego kroku z obniżką ceny właśnie teraz, ale domniemywam, że skoro w pierwszej kolejności kupili "regularni", więc to ma być argument dla tych, którzy wahają się pomiędzy dwoma konkurencyjnymi "Relaxami".

Offline tuco

« Odpowiedź #279 dnia: Śr, 14 Wrzesień 2022, 18:45:17 »
Nie rozumiem tego kroku z obniżką ceny właśnie teraz, ale domniemywam, że skoro w pierwszej kolejności kupili "regularni", więc to ma być argument dla tych, którzy wahają się pomiędzy dwoma konkurencyjnymi "Relaxami".
właśnie to chciałem wcześniej powiedzieć. mam w nosie te dodatkowe dwie dychy prze(d)płaty, ale takie tricki to dla mnie słabizna poniżej pasa. jeśli to inicjatywa sklepu gildii, a wiele na to wskazuje, to.....
to...

to  ja przepraszam!

Offline jalawnik

« Odpowiedź #280 dnia: Śr, 14 Wrzesień 2022, 18:52:35 »
Dzięki za fotę. 🙂
Byłem ciekaw, kto wziął tę fuchę. 😉
Kim jest Artur Kozłowski? 🤔

Offline tuco

« Odpowiedź #281 dnia: Śr, 14 Wrzesień 2022, 19:05:46 »
Dzięki za fotę. 🙂
Byłem ciekaw, kto wziął tę fuchę. 😉
Kim jest Artur Kozłowski? 🤔
wikipedia mówi, że lekkoatleta z Sieradza, a gdzie indziej piszą, że naukowcem na wydziale prawa. Być może to taki gruppenfuhrer Wolf.

Offline Death

« Odpowiedź #282 dnia: Śr, 14 Wrzesień 2022, 19:41:25 »
2 dni i 2 razy się zdenerwowałem. Najpierw kupiłem 3 komiksy z NSC za -30%, a okazało się, że nagle w dyskontach jest za -42% i wtopiłem 30,50 zł, a teraz Relax 18 zł. Prawie 50 zł w 2 dni na zakupach w gildii. Teraz będę już ostrożny. Żadnych przedsprzedaży.
Inna sprawa... gdzie jest Burma? Już ponad miesiąc opóźnia mi całe zamówienie, a nie potrafili go wydać nawet z datą już o ponad miesiąc przełożoną.
« Ostatnia zmiana: Śr, 14 Wrzesień 2022, 20:32:35 wysłana przez Death »

Offline Leyek

« Odpowiedź #283 dnia: Śr, 14 Wrzesień 2022, 19:58:42 »
NSC to wiadomo, że da się wyrwać z rabatem ok. 40% (chociażby w ich sklepie co jakiś czas). Ja kupiłem tylko Miasto Wyrzutków na Gildii z -30%, ale świadomie bo byłem napalony na ten tytuł, na resztę poczekam do jakiegoś innego zamówienia.

Offline Death

« Odpowiedź #284 dnia: Śr, 14 Wrzesień 2022, 19:59:48 »
No, ale na premierę nigdy nie było. Na wyprzedaży wszystko się da taniej. :)
Ale już będę mądrzejszy.
« Ostatnia zmiana: Śr, 14 Wrzesień 2022, 20:32:43 wysłana przez Death »