Autor Wątek: PolishComicArt.pl  (Przeczytany 196312 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dracos

Odp: PolishComicArt.pl
« Odpowiedź #255 dnia: Pt, 19 Sierpień 2022, 17:08:09 »
Wy tu śmieszkujecie, a GK zapisuje w kajeciku każdy pomysł żeby wykorzystać w przyszłości.

ukaszm84

• Gość
« Odpowiedź #256 dnia: Pt, 19 Sierpień 2022, 17:08:51 »
Ja tam się dziwię, że tego jeszcze nie wprowadził bo przecież mistrz podczas rysowania się męczy i kontuzję ręki może złapać.

Mistrz ;)

ukaszm84

• Gość
« Odpowiedź #257 dnia: Cz, 25 Sierpień 2022, 12:56:36 »
Przeglądam sobie moje stare zamówienia z Gildii i takie coś znalazłem, wiadomo różnica formatu i zawartości, ale jednak ta cena mimo wszystko robi wrażenie :P

Nesumi

• Gość
« Odpowiedź #258 dnia: Cz, 25 Sierpień 2022, 13:38:41 »
okładka robi jeszcze większe wrażenie.

Offline Death

« Odpowiedź #259 dnia: Cz, 25 Sierpień 2022, 13:51:18 »
Okładka fantastyczna.

sum41

• Gość
« Odpowiedź #260 dnia: Cz, 25 Sierpień 2022, 15:01:32 »
Na tym forum niemzona uzywac slowa "BUCHOMAZY" bo znow sie paru obrazi...

ukaszm84

• Gość
« Odpowiedź #261 dnia: Pt, 09 Wrzesień 2022, 15:45:10 »
Taka ciekawostka z fb w odpowiedzi na pytanie kiedy kolejny Thorgal:

dzień dobry. Ze względu na długi okres przygotowań materiałów do spraw w zakresie magazynu Relax, lekko opóźniły nam się projekty. W tym roku będzie na pewno Thorgal tom V, wspomniany zbiór komiksów Władysława Nehrebeckiego, pracujemy nad materiałami do zbioru Rosiński fantastyczny i Thorgala w czerni i bieli. Jeśli się uda to jeszcze będzie jedna niespodzianka.
Jednak teraz siły skierowane są na realizację projektów.
Co do spraw to wiemy, że będą trwały długo i widzimy to po zachowaniu Pana Lechny. Przyznał się np kilka miesięcy temu do tego że posiada kilkadziesiąt tysięcy zł, które chciałby zwrócić. Jednak zwrotu nie dokonał, a po jakimś czasie stwierdził ze odda kwoty pod warunkiem rezygnacji z wszelkich dodatkowych roszczeń wobec jego osoby. Co ciekawsze - kwota podana była na podstawie nieprawdziwych obliczeń. 😃 I to jest to nad czym musieliśmy się skupiać, aby wszystko było w zgodzie z literą prawa.

Offline JanJ

« Odpowiedź #262 dnia: Pt, 09 Wrzesień 2022, 16:14:33 »
 ::)

Offline Leyek

« Odpowiedź #263 dnia: Pt, 09 Wrzesień 2022, 16:17:06 »
Przyznał się np kilka miesięcy temu do tego że posiada kilkadziesiąt tysięcy zł, które chciałby zwrócić.

Przyznał się do tego, że ma kasę i tak sobie chciałby ją zwrócić (nie wiadomo komu, za co). I potem kolejne głupoty. Z tego co dalej napisane można odczytywać, że kasę miał zwrócić "do łapy" na podstawie obliczeń "na kartce", bo po co jakieś dokumenty będące podstawą do zwrotu. A na koniec o literze prawa.
Piękny post.

Offline Dracos

« Odpowiedź #264 dnia: Pt, 09 Wrzesień 2022, 16:36:49 »
Z tego co dalej napisane można odczytywać, że kasę miał zwrócić "do łapy" na podstawie obliczeń "na kartce"

Na kartce da się to samo policzyć co w Excelu ;)

Mnie raczej dziwi że na pytanie o zbiorczego Thorgala dostaje się jakiś elaborat o Lechnie.

Offline michał81

« Odpowiedź #265 dnia: Pt, 09 Wrzesień 2022, 16:42:48 »
Mnie raczej dziwi że na pytanie o zbiorczego Thorgala dostaje się jakiś elaborat o Lechnie.
Bo to jest odwracanie uwagi od swojej nieudolności i szukanie tematu zastępczego, taktyki jak w polskim rządzie. To ich wina a nie nasza.

Pimpek

• Gość
« Odpowiedź #266 dnia: Pt, 09 Wrzesień 2022, 17:37:36 »
Sprawy toczą się w sądzie a ten publicznie pisze takie rzeczy ::) Co to jest za typ.

Offline starcek

« Odpowiedź #267 dnia: So, 10 Wrzesień 2022, 10:18:29 »
Fascynuje mnie stylistyka jego postów.
Za każdym razem, gdy ktoś napisze: 80-ych, 70-tych, 60.tych, '50tych - pies sra na chodniku w Tychach.

Offline jalawnik

« Odpowiedź #268 dnia: Śr, 14 Wrzesień 2022, 10:25:18 »
Mam wielką prośbę. Czy ktoś, kto kupił najnowszy, 39. numer "Relaksu" w wersji PolishComicArt, mógłby wrzucić - tutaj albo na PW - zdjęcie spisu treści i stopki? Interesuje mnie przede wszystkim nazwisko tłumacza/ki/y. Ogromne dzięki. 🙂

Offline perek82

« Odpowiedź #269 dnia: Śr, 14 Wrzesień 2022, 17:24:12 »

Z ciekawostek to na gildii jest minus 30 procent😀
Rising stars (1-2) **
w0rldtr33 (1-2) **
Astronom ***
The Woods (2) *
Locke & Key (Keyhouse compendium) ***