Wielce Szanowny Kolego
xetras!
Gdybyś był ciekaw, jak może wyglądać okładka z pomysłem (tu: spadanie w otchłań), wystarczy, że postawisz pieniążek. Po wpłacie zaliczki trafisz do terminarza, dostaniesz również namiar na źródło potwierdzające, że to oficjalna stawka.
Może dostałbyś nawet jakąś zniżkę z sympatii, ale że, jako tej klasy śmieszek, za łatwo coś Ci umknęło, będzie bez.
Otóż, np. ja, mam Turka za poważnego twórcę (i dla ewentualnych nadinterpretatorów: mam na myśli wyłącznie twórczość komiksową) i nie jestem dla niego żadnym autorytetem w tej materii, więc gdyby uznał podpowiedź za nic niewartą, zignorowałby.
Ewentualne umówienie się zróbmy już, proszę, na priv.
@PJP ciekawe pytania, może będzie nam kiedyś dane pogwarzyć o tym przy piwie.
Jedną tylko rzecz uściślę: wspominając o karykaturze, miałem na myśli, że dobra karykatura to duża sprawa jest, dla mnie jest.
Gdyby ktoś był z Gdańska i był zainteresowany swoją karykaturą, to sprawdzę, czy pewien człowiek ma jeszcze taką małą galeryjkę i czy robi jeszcze karykatury. Rzadka okazja na tej klasy portret.
I już na dobre kończąc bytność w tym temacie, dalej z przekonaniem, że jednak chyba lepiej się ładnie różnić, z życzeniami powodzenia polskim twórcom komiksów: