Autor Wątek: Mucha Comics  (Przeczytany 1493592 razy)

Offline Lobo

Odp: Mucha Comics
« Odpowiedź #8115 dnia: Wt, 17 Czerwiec 2025, 10:18:55 »
W piątek pisali że Ghost Rider wyjeżdża z drukarni. Jest wtorek a w sklepach wciąż niedostępny..

Online Bazyliszek

« Odpowiedź #8116 dnia: Wt, 17 Czerwiec 2025, 15:45:00 »
Popatrz w kalendarz. Jeśli jest 23 czerwca lub później, to komiks jest już dostępny do kupienia. Jeśli jeszcze nie ma 23 czerwca, to musisz poczekać do poniedziałku.

Offline Crono

« Odpowiedź #8117 dnia: Wt, 17 Czerwiec 2025, 15:49:40 »
Przecież na FB już zamieszczone są zdjęcia że ktoś dzisiaj ten komiks odebrał. Więc jak nie ma jak jest?

Offline Lobo

« Odpowiedź #8118 dnia: Pt, 20 Czerwiec 2025, 15:13:20 »
Fajny rabacik na Ghost Rider i Spectacular Spiderman wpadł na SmakLiter 33%
Można trochę zaoszczędzić w porównaniu do Gildii

Offline Darth Lexus

« Odpowiedź #8119 dnia: Pt, 20 Czerwiec 2025, 15:57:24 »
Fajny rabacik na Ghost Rider i Spectacular Spiderman wpadł na SmakLiter 33%
Można trochę zaoszczędzić w porównaniu do Gildii

Minusem na SmakuLiter jest to, że ile byś nie zamówił to za dostawę i tak płacisz. Dlatego większość komiksów zamawiam przez Świat Książki bo nie dość, że mają rabaty na same komiksy to jeszcze dochodzi rabat z karty stałego klienta. No i koszt dostawy też odpada przy większych zamówieniach. Minus jest taki, że nie wszystkich wydawców mają w ofercie jak np SL.
What the Sith want, They take... - Darth Bane

Offline Lobo

« Odpowiedź #8120 dnia: Pt, 20 Czerwiec 2025, 16:07:54 »
Nieprawda bo darmowa dostawa przy kwocie powyżej 399 zł, wcześniej przez jakiś czas było to 299 zł
Fakt nie mają wszystkich wydawców jak i limitek ale Egmont, Timof, Kulturę, Non-stop Comics czy teraz Muchę warto właśnie u nich nabyć
Minusem na SmakuLiter jest to, że ile byś nie zamówił to za dostawę i tak płacisz. Dlatego większość komiksów zamawiam przez Świat Książki bo nie dość, że mają rabaty na same komiksy to jeszcze dochodzi rabat z karty stałego klienta. No i koszt dostawy też odpada przy większych zamówieniach. Minus jest taki, że nie wszystkich wydawców mają w ofercie jak np SL.
« Ostatnia zmiana: Pt, 20 Czerwiec 2025, 16:11:40 wysłana przez Lobo »

Offline Darth Lexus

« Odpowiedź #8121 dnia: Pt, 20 Czerwiec 2025, 16:47:35 »
Nieprawda bo darmowa dostawa przy kwocie powyżej 399 zł, wcześniej przez jakiś czas było to 299 zł
Fakt nie mają wszystkich wydawców jak i limitek ale Egmont, Timof, Kulturę, Non-stop Comics czy teraz Muchę warto właśnie u nich nabyć

Sprawdziłem to co napisałeś odnośnie kosztów dostawy i faktycznie, zwracam honor, myliłem się. Przynajmniej teraz będę już wiedział, żeby jeszcze większe zamówienia u nich robić. Dzięki za sprostowanie! :)
What the Sith want, They take... - Darth Bane

Offline Castiglione

« Odpowiedź #8122 dnia: Pt, 20 Czerwiec 2025, 16:57:13 »
Spoko jest też opcja Orlen Paczki za 7,99. Ale ja akurat mam koło siebie chyba wszystkie paczkomaty, więc mogę sobie rotować przewoźnikami.

Offline frosty24

« Odpowiedź #8123 dnia: Pt, 20 Czerwiec 2025, 19:33:11 »
Jestem świeżo po lekturze Gideon Falls...Patrząc na całość bardzo mi się podoba. Takie połączenie Twin Peaks z serialową wersją 13 Małp.

Offline Lobo

« Odpowiedź #8124 dnia: Pt, 20 Czerwiec 2025, 21:15:13 »
Mi Gideon Falls podobał się w pierwszych 2 czy 3 tomach, później równia pochyła w dół. To samo było z inną serią horrorowa od Muchy mianowicie Outcast. Za bardzo przekombinowali z jakimś fantasy i klimat horroru szlag trafił

Offline tB

« Odpowiedź #8125 dnia: Nd, 22 Czerwiec 2025, 07:10:54 »
Przewodnik po Astro City t.2 zeszyt 3 - Monotonia

Mam powtórzony blok stron zamiast stron właściwych. Nie kojarzę, żeby ktoś zgłaszał tu podobny problem, więc zakładam, że to mój egzemplarz, a nie cały nakład. Leci na wymianę

Offline Xmen

« Odpowiedź #8126 dnia: Nd, 22 Czerwiec 2025, 13:49:27 »
Nie wiadomo czy ktoś już czytał. Zaraz zacznie się sprawdzanie egzemplarzy.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Online michał81

« Odpowiedź #8127 dnia: Nd, 22 Czerwiec 2025, 14:06:32 »

Mam powtórzony blok stron zamiast stron właściwych. Nie kojarzę, żeby ktoś zgłaszał tu podobny problem, więc zakładam, że to mój egzemplarz, a nie cały nakład. Leci na wymianę
Przejrzałem swój komiks i czegoś takiego u mnie nie mam.

Offline frosty24

« Odpowiedź #8128 dnia: Nd, 22 Czerwiec 2025, 14:32:54 »

Mój egzemplarz jest w porządku.

Online michał81

« Odpowiedź #8129 dnia: Wt, 24 Czerwiec 2025, 21:14:06 »
Z komentarzy na facebooku wynika że Mucha przedstawi w nadchodzący weekend plany wydawnicze na drugą połowę 2025.

W pierwszej połowie zabrało im tylko dwóch tytułów które zapowiadali: X-Men: Asgardian Wars oraz Saga tom 12.