Taki omnibusik Ghost Ridera to obstawiam ze 300 zł okładkowej. :/
Gruba przesada, miej pan litość

Poczekajcie na dodruk
Nie ten kaliber postaci, Spider-Man jest znacznie popularniejszy, więc i nie ten kaliber nakładu.
Do tego Ghost Ridera to trzeba coś wcześniej innego przeczytać, czy człowiek ogarnie tak z marszu?
To był wówczas start serii od zera, a przy okazji w jednym z zeszytów jest też pokrótce przybliżona historia Blaze'a.
A myślałem że będzie #1-25. Numery #26 i #27 w składaku X-Men.
Wybiegając w przyszłość, jeśli się sprzeda to zapewne puszczą całość Rise of the Midnight Sons, choć to trochę dziwnie Marvel wydał, bo zawiera numery #28 i #31, chyba nie ma szans żeby w tym zbiorku znalazly się te dwa numery z Wolverinem?
Nie wiem, czy Marvel ma odpowiednio zgiditalizowane zeszyty 21-24. Może się to zmieni, bo ostatnio zaczynają wznawiać historie z tamtego okresu.
Panie Motyl, jest szansa na Ghost Rider & Blaze Spirit of Vengeance gdyby ten GR okazał się hitem?
To pytanie do wydawcy i myślę, że nie prędzej niż za pół roku, gdy będą już jakieś konkretne wyniki sprzedaży nadchodzącego tomu.
Mucha się chyba nigdy nie zobligowała co do zawartości?
Każdy z Classiców ma 134 kartki (okładki wliczone), 268 stron (chociaż liczyłem na kolanie). Oba 536 stron.Wyciąć podwójne okładki, wstęp, reklamy TPB, Essentiali i GR - Resurrected.
Niby pasuje. Ciężko chyba byłoby w to wcisnąć jeszcze pieć zeszyty.
Zawartość była podawana w kwietniowej zapowiedzi, czyli materiały opublikowane pierwotnie w zeszytach serii: Ghost Rider (1990) #1–20 oraz Dr. Strange, Sorcerer Supreme (1988) #28. Oba tomy Classic mają po 264 strony, przedmowa Howarda Mackie będzie w polskiej edycji, nie została wycięta. Będą wszystkie dodatki, nie będzie reklam. Natomiast reklama Essentiali w oryginale, jeśli mnie pamięć nie myli, była na wewnętrznej stronie okładki, gdzie w polskim wydaniu będzie oklejka.