"Nie spamuję całego forum swoimi zdjęciami i socjalami, jak ty to robiłeś wcześniej" - no teraz to już pojechałeś - iście ułańska fantazja. Mogło mi się, oczywiście, zdarzyć (nawet pamiętam z jedną czy dwie takie sytuacje) że coś wkleiłem nie do tego tematu co trzeba, może jakiś link czy dwa, ale nie wmawiaj ludziom że jestem/byłem jakimś nie wiem jakimś spamerem, który nie wiadomo ile wkleja "zdjęć i socjali". Jak był jakiś mały problem, to zawsze ktoś (np. moderator) wskazał mi właściwy temat, zresztą wszystkiego może były ze dwie, maks trzy sytuacje w ciągu 3-4 ostatnich lat. Żadnych agresywnych, naruszających zasady forum, działań nigdy nie podejmowałem, nie miałem z tym żadnych problemów. Dziwne, że w ogóle to pamiętasz (o ile w ogóle mnie z kimś innym nie pomyliłeś). Wiesz, to nie ja dostaję co chwilę jakieś ostrzeżenia, ani nie mnie inni użytkownicy chcą co chwilę zbanować (nawet dziś była mowa o tym w którymś temacie), nie ma tygodnia żeby nie było o tym mowy. Panie szanowny "obserwowany".